Παγκόσμια Ιστορία των Πτήσεων

«Παγκόσμια Ιστορία
των Πτήσεων»



Από τις εκδόσεις «Χριστάκη» κυκλοφόρησε το βιβλίο με τίτλο «Παγκόσμια Ιστορία των Πτήσεων».
Πρόκειται για μια μοναδική στην ελληνική βιβλιογραφία έκδοση, που πραγματεύεται την ιστορία των όλων πτητικών μηχανών, αυτών που έχει φτιάξει ο άνθρωπος για να πετάει (αεροπλάνο, αερόστατο, υδροπλάνο, διαστημόπλοιο, πύραυλο, ελικόπτερο, ανεμοπλάνο, κλπ.).
Το βιβλίο είναι σε πολύ απλή γλώσσα γραμμένο, έτσι ώστε να είναι κατανοητό απ’ όλους: Από τον μαθητή, έως φυσικά και τον ειδικό.
Είναι μια Εγκυκλοπαίδεια των πόθων και των επιτευγμάτων του ανθρώπου για να πετάξει, με χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από τα αρχαία ελληνικά χρόνια, από τον Αρχύτα από τον Τάραντα της Μεγ. Ελλάδος, που έφτιαξε την πρώτη πτητική μηχανή στον κόσμο. Και συνεχίζει με πολλούς πίνακες και περισσότερες από 150 φωτογραφίες!
Το κυριώτερο: Δεν υπεισέρχεται σε λεπτομερή - κουραστικά για τους πολλούς – τεχνικά στοιχεία, αλλά αναφέρει μόνο τα απολύτως απαραίτητα.


Εκδόσεις «Χριστάκης» τηλ. 210-36.39.336, 36.07.876.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑΠαγκοσμια Ιστορια των Πτησεων, πτησεις, αεροπλανο, αεροστατο, υδροπλανο, διαστημοπλοιο, πυραυλος, ελικοπτερο, ανεμοπλανο, αεροπορια, αεροποροι, αεροπορος, 
Αρχυτας, Ταρας, Ταραντας, Κατω Ιταλια, Μεγαλη Ελλάδα, πτηση


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ