Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ως Χορηγός Επικοινωνίας

Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ως Χορηγός Επικοινωνίας


Με τις όποιες του δυνάμεις το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ εβοήθησε – έως τώρα - και πολύ-πολύ επιλεκτικά, στην διάδοση/πραγματοποίηση:

1ον) Της παραστάσεως "Πλάτωνα Απολογία Σωκράτη" στα αρχαία ελληνικά, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, στο Θέατρο της Σχολής Καλών Τεχνών:


Την σχετική ραδιοφωνική εκπομπή για το εν λόγω έργο μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ.

2ον) Των θεατρικών παραστάσεων του Κώστα Πρέκκα, στο Θέατρο Αυλαία, στον Πειραιά.

3ον) Της εσπερίδας «Η Λήμνος του μύθου και της ιστορίας», που έγινε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στις 6.3.2017.Την εκδήλωση μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

4ον-5ον-6ον) Της θεατρικής παραστάσεως του Χρήστου Λιακόπουλου «Αυτοκράτωρ Αδριανός», στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα, στον Κεραμεικό.
Συνεργασία που συνεχίστηκε και για δεύτερη χρονιά, του ιδίου έργου, στο Θέατρο Αλκμήνη. Αλλά και των παραστάσεων που συνεχίστηκαν, λόγω μεγάλης επιτυχίας και τις επόμενες χρονιές 2018, 2019.

ΑΚΟΥΣΤΕ την ραδιοφωνική εκπομπή ΕΔΩ.

7ον) Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ συνεργάσθηκε με το ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και με την εκπομπή ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, του Τάκη Κάμπρα, για ένα ντοκυμανταίρ με θέμα το παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι και την Επανάσταση του 1821, το οποίο προβλήθηκε την 25η Μαρτίου 2017.


Το ντοκυμανταίρ μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

8ον) Της εκδήλωσης για τον Μαραθωνομάχο ήρωα Κυναίγειρο, στην Ελευσίνα, που έκανε ο Σύλλογος ΔΑΕΙΡΑ, στις 26.3.2017.


Την εκδήλωση μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

9ον) Της προβολής της απαγορευμένης κινηματογραφικής ταινίας του Δημήτρη Κολλάτου «Αλέξανδρος και Αϊσέ», για την Θράκη, στο ΦΡΟΝΕΙΝ, στο Θησείο.


Την εκδήλωση μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

10ον) Της θεατρικής παραστάσεως του Φυοντόρ Ντοστογιέφσκυ «Το όνειρο ενός γελοίου», με τον Θωμά Κινδύνη, στις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, στα Πετράλωνα.


Για περισσότερα ΕΔΩ.

11ον) Του 4ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου "Προσωκρατικοί Φιλόσοφοι και Αριστοτέλης", που διοργάνωσε η Διεθνής Επιστημονική Εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, 25-26 Απριλίου 2017, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


12ον) Του 9ου Παγκυκλαδικού Συνεδρίου των Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων (5-7 Μαΐου), που έγινε στην Κύθνο.
ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

13ον) Της Ημερίδας με θέμα την Χρονολόγηση των ομηρικών Επών με βάση αστρονομικά στοιχεία, που έγινε στον Πειραιά, στις 10 Μαΐου.14ον) Της εορτής για τα γενέθλια (και όχι γενέσια για εμάς) του Σωκράτους, που έγινε στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολι, στις 14 Μαΐου.ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

15ον) Της εκδηλώσεως ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2017, που έγινε την 1η Ιουλίου 2017 στο Γεωργίτσι Λακωνίας, με ομιλητές τους Θ. Σπυρόπουλο για την Πελλάνα και τον Γ. Λεκάκη για τα αρχαία Υακίνθεια.


ΔΕΙΤΕ την ομιλία του Γ. Λεκάκη ΕΔΩ.

16ον) Της θεατρικής παραστάσεως "Το μόνον της ζωής του ταξείδιον" του Γεωργίου Βιζυηνού, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.


17ον) Της δημιουργικής κατασκήνωσης των Μορφών Έκφρασης (Ιούνιο-Ιούλιο) για παιδιά.18ον) Της εκδηλώσεως για τον Μέγα Αλέξανδρο, που διοργάνωσε ο ΣΑΦΕΜ στην ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017.


19ον) Του Φεστιβάλ Σπάρτη, παγκόσμια πόλη, που διεξήχθη στην Λακωνία, τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2017.

ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

20όν) Του 6ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου «Φιλοσοφία και Κοσμολογία: Αφιέρωμα στα 2400 χρόνια από την γέννηση του Αριστοτέλη», 18-20 Οκτωβρίου 2017.

21ον-22ον-23ον-24ον) Του φεστιβάλ «ΥΠΕΡΙΑ 2017» - 15ου  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΜΟΡΓΟΥ και του 8ου  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ (26-29 Οκτωβρίου) στην Αμοργό των Κυκλάδων. Αλλά και των φεστιβάλ που ακολούθησαν:
- το «ΥΠΕΡΙΑ 2018»,
- το «ΥΠΕΡΙΑ 2019»,

ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ γι’ αυτό ΕΔΩ.
25ον) Της εκδρομής-πεζοπορίας (25-26.11.2017) για τα 75 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου.
ΔΕΙΤΕ την ΕΔΩ.
ΑΚΟΥΣΤΕ την ραδιοφωνική εκπομπή ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την προσπάθεια ΕΔΩ.

26ον) Της εκδηλώσεως για την Θράκη στην Αθήνα (1 Δεκεμβρίου), με το περιοδικό ΕΝΔΟΧΩΡΑ της Αλεξανδρουπόλεως.
27ον) Της θεατρικής παραστάσεως «Εγώ, ο Νικόλαος Μάντζαρος», με την Χρύσα Σπηλιώτη (Δεκέμβριος 2017-Ιανουάριος 2018), στο θέατρο Vault, για τον συνθέτη  του εθνικού μας ύμνου Ν. Χαλκιόπουλου-Μάντζαρου.


................................................
2018
28ον) Της παρουσιάσεως της εκδόσεως του έργου του Ν. Παπακλεοβούλου, «Αγία Κύπρος 204 πνοές», στο Σπίτι της Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ για αυτήν την προσπάθεια ΕΔΩ.


29ον) Του 4ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου: «Προσωκρατική Φιλοσοφία: ο Άνθρωπος, η Κοινωνία, ο Κόσμος»που διοργάνωσε η Διεθνής Επιστημονική Εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, και το οποίο διεξήχθη στο κεντρικό κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ, αμφιθέατρο Αργυριάδης), στις 27.3.2018.


30όν) Της παραστάσεως "Ο μέγας ιεροεξεταστής" από τους "Αδελφούς Καραμαζώφ", του Φυοντόρ Ντοστογιέφσκυ, με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, στο θέατρο "Τζένη Καρέζη", τον Μάιο του 2018.
31ον) Του Διεπιστημονικό Συνεδρίου με θέμα

"Θεός, Κόσμος, Άνθρωπος στην Βυζαντινή διανόηση"

που διοργάνωσε η Διεθνής Επιστημονική Εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας στις 7-8 Ιουνίου 2018 στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.


32ον) Της εκδηλώσεως ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2018που έγιναν «ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» στο Γεωργίτσι Λακωνίας:
Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. Όπου ο Απόστολος Πιερρής δ/ντης του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών Πατρών, θα αναπτύξει το θέμα: «Λυκούργος, Αλκμάν και Κλεομένης. Η αρχή, η Ακμή και ο Αγώνας Ανανέωσης στην Παρακμή της Σπάρτης». Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης.
Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ, το Θεατρικό Έργο με τίτλο: «Πρόβα με τον Αριστοτέλη», με τον τέως πρύτανη και υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Θεοδόση Πελεγρίνη, συγγραφέα, ομότιμο καθηγητή Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών και
Σάββατο 18 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. ομιλία του συγγραφέα – σκηνοθέτη Μπάμπη Πλαϊτάκη, για τον Αλκιβιάδη της Σπάρτης. Η αυλαία των ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ 2018 θα πέσει με την συναυλία του αναβιωτή των σύγχρονων ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ στα Ανώγεια της Κρήτης, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων. Με τετραμελή του ορχήστρα και δύο τραγουδίστριες, τις αδελφές Βουγιουκλή.................................................
2019
33ον) Του Συλλόγου Διατήρησης και Προώθησης του Φυσικού και Πολιτιστικού Πλούτου της Χίου, «ΜΑΣΤΙΧΑ» με θέμα «ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΟΒΟΛΟ ΧΙΟ» στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ του Ξ.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ», στην HO.RE.CA. 2019.
ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

34ον) Της εκδήλωσης Αθλητισμός και Αθλητής, κατά την οποία βραβεύσαμε τον πρωταθλητή ποδηλασίας Κανέλλο Κανελλόπουλο, στις 5.4.2019.

31ον) Των ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ 2019.36ον) Του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ Χίου.37ον) Της εκδήλωσης "Ένα λουλούδι για τον Αλέξανδρο", το 2019. Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, μαζί με άλλους φορείς, πρωτοστατεί στην καθιέρωση ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΜΗΣ και ΜΝΗΜΗΣ για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
ΔΕΙΤΕ σχετικά βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ.
38ον) Της προβολής της κινηματογραφικής ταινίας "ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ", στην Φλώρινα (8.11.2019).

39ον) Της παρουσιάσεως του βιβλίου για την ΠΑΝΑΓΙΑ των ΧΑΛΚΕΩΝ
στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (20.11.2019).


40όν) Των παρουστάσεων Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Ζωής Μαρίνου.

41ον) Της τηλεσπερίδας ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ - ΣΑΛΑΜΙΣ 2.500 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ (28.12.2020).


42ον) Της συγκέντρωσης ΟΛΩΝ των επιθέτων των ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ (Ιανουάριος 2021).
ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

43ον) Της εκδήλωσης κατά των ανεμογεννητριών στο ΜΑΙΝΑΛΟ Αρκαδίας (8.4.2021). - ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

44ον) Της δεύτερης εκδηλώσεως "Ένα λουλούδι για τον Αλέξανδρο", το 2021:
45ον) Της επίσημης πρώτης του "ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΑΙΡΟΔΟΝΤΑ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΕΔΩ.

46ον) Της μουσικής συνάντησης της Μήδειας Χουρσουλίδου και της Βιβής Βουτσελά.
Συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής για να ενώσουν τις φωνές τους και διαφορετικά είδη μουσικής, όπως το σμυρναίικο τραγούδι, το εθνικ, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, κ.ά. Με  ρίζες στο σμυρναίικο και ρεμπέτικο τραγούδι η Βιβή Βουτσελά και με γνώση από διαφορετικά μουσικά ρεύματα και επιρροές από jazz, ethnic,κλασσικό, κ.ά. η Μήδεια Χουρσουλίδου ,υπόσχονται ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι με επιλογές που σημάδεψαν έναν αιώνα δημιουργίας. Μαζί τους ο Στέλιος Βαρβέρης στο ούτι,μπουζούκι και τη μουσική επιμέλεια, ο Μάνος Δελώτης στην κιθάρα και ο Mexak Khachatryan στο ακορντεόν.
47ον) Της εκδήλωσης «Πλατωνική Φιλοσοφία: επιχειρήματα υπέρ της αθανασίας της ψυχής», που έγινε στον «Παρνασσό», στις 15.11.2021.

48ον) Της εκδήλωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, που έγινε διαδικτυακώς, στις 7.2.2022.
49ον) Της εκδήλωσης Η Επανένωση των Μνημείων της Ακρόποληςπου έγινε στο Μέγαρον του Πειραϊκού Συνδέσμου, στον Πειραιά, στις 6.4.2022.

50όν-51ον) Της μουσικής εκδηλώσεως ΦΩΝΕΣ της ΨΥΧΗΣ, Μ. Σουλτάτου - Μ. Χουρστουλίδου - Γ. Λεκόπουλος, που έγινε στο ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ, 15.4.2022.
Και της μουσικής εκδηλώσεως της Μήδειας Χουρστουλίδου - Γιάννη Λεκόπουλου, Νίκου Ανδρουλάκη, στις 3.7.2022.
52ον) Της προσπάθειας γνωστοποιήσεως των ΑΡΚΙΩΝ,
μέσω ενός τραγουδιού και ενός βίντεοκλίπ.
Σε μουσική Γιώργου Χατζή και ερμηνεία: Κωνσταντίνας, Κατερίνας Κόρου
και Κώστα Μπίγαλη.
ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.
53
ον
)
 
Της εκδόσεως της αποδόσεως σε παραδοσιακό στίχο του Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου, από τον Γιώργο Λεκάκη. - ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΕΔΩ.
54ον) Της μουσικοχορευτικής παράστασης ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΙΩΝΙΑ.
55ον) Του Διεθνούς Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αμοργού και του Συνεδρίου ΥΠΕΡΙΑ 2022.
56ον) Της προβολής του ντοκιμαντέρ Η ΑΠΑΡΧΗ του 1821, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.
57ον) Της εκδήλωσης ΗΛΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ, στον Πύργο Ηλείας, στις 1.4.2023.

58ονΤης προβολής του ντοκιμαντέρ ΠΕΝΤΕ, για το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης.

59ον) Της μουσικής παραστάσεως-εκδηλώσεως ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ "ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ", και 
ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ "ΕΠΙΦΑΝΙΑ"εν Αθήναις, στις 10.4.2023.
60όν) Της εκδηλώσεως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ - ΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙΣΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
Το «Αρχείον Πολιτισμού», οι «Εκδόσεις Πελασγός», η «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά - Ε.Γ.Κ», η «Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού – ΕΑΑΣ» και ο «Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας - ΟΔΕΓ», σας προσκαλούν την Τετάρτη 10.5.2023 και ώρα 18:30 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Αμφιθέατρο Ιωάννης Καποδίστριας (Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2), στην παρουσίαση του βιβλίου του διακεκριμένου συγγραφέως, κλασικού Φιλολόγου και Ιστορικού Αντωνίου Α. Αντωνάκου με τίτλο:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ_ΑΛΦΑΒΗΤΟ - ΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙΣΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
1. Κωνσαντίνος Νιάρχος, Καθηγητής Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.
2. Πέτρος Ιωαννίδης, Κλασικός φιλόλογος – συγγραφέας.
3. Ηλίας Ηλιόπουλος, Διδάκτωρ Ιστορίας Λουδοβικείου-Μαξιμιλιανείου Πανεπιστημίου Μονάχου.
4. Αντώνιος Α. Αντωνάκος, Συγγραφέας του έργου.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι:
1. Αντώνης Κουνάδης, Ακαδημαϊκός, πρ. Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών.
2. Χρήστος Μπολώσης, Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ..
3. Κων/νος Καρκανιάς, Πρόεδρος της Ε.Γ.Κ..
4. Αριστέα Τόλια, Ομ. Καθ., Πρόεδρος του ΟΔΕΓ.
5. Γιάννης Γιαννάκενας, εκδότης του βιβλίου.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γεώργιος Λεκάκης.

...Κ
αι συνεχίζουμε, να στηρίζουμε εκδηλώσεις πολιτισμού

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Χορηγος Επικοινωνιας, Πλατων, Απολογια Σωκρατη, Πλατωνας, Απολογια Σωκρατους, Σωκρατης, Αβδελιωδης, Πρεκκας, Πρεκας, Θεατρο Αυλαια, Πειραια, Λημνος, Ιδρυμα Μιχαλη Κακογιαννη, Λιακοπουλος, Αυτοκρατωρ Αδριανος, Φαμπρικα, Κεραμεικος, Θεατρο Αλκμηνη. ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, Καμπρας, δημοτικο τραγουδι, Επανασταση 1821, 25η Μαρτιου, Μαραθωνομαχος, Μαραθωνας, Μαραθων, ηρωας Κυναιγειρος, Ελευσινα, ΔΑΕΙΡΑ, Κολλατος, Αλεξανδρος και Αισε, Θρακη, ΦΡΟΝΕΙΝ, Θησειο, Ντοστογιεφσκυ, Κινδυνης, ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, Συνεδριο, Προσωκρατικοι Φιλοσοφοι και Αριστοτελης, Διεθνης Επιστημονικη Εταιρεια Αρχαιας Ελληνικης Φιλοσοφιας, Ενωση Ελληνων Φυσικων, Εθνικο και Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων, ΕΚΠΑ, Παγκυκλαδικο Συνεδριο των Συλλογων Γυναικων Κυκλαδων, Κυθνος, Κυκλάδες, ομηρικα Επη, αστρονομια, ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ, Γεωργιτσι, Λακωνιας, Σπυροπουλος, Πελλανα, Βιζυηνος, κατασκήνωση, Φεστιβαλ Σπαρτη παγκοσμια πολη, Λακωνια, Φιλοσοφια και Κοσμολογια, ΥΠΕΡΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΜΟΡΓΟΣ, κινηματογραφος, ΕΝΔΟΧΩΡΑ, Αλεξανδρουπολη, γεφυρα Γοργοποταμου, Γοργοποταμος, Χαλικιοπουλος, Μαντζαρος, Σπηλιωτη, Βολτ, Κυπρος, Παπακλεοβουλου, προσωκρατικοι, προσωκρατικη φιλοσοφια, Διεθνης Επιστημονικη Εταιρεια Αρχαιας Ελληνικης Φιλοσοφιας, Ενωση Ελληνων Φυσικων, μεγας ιεροεξεταστης, Αδελφοι Καραμαζωφ, Ντοστογιεφσκι, Κωνσταντοπουλος, Καρεζη, ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ, Πιερρης, Ινστιτουτο Φιλοσοφικων Ερευνων Πατρων, Λυκουργος, Αλκμαν, Κλεομενης. Σπαρτη, Μουσικο Σχολειο Σπαρτης, Αριστοτελης, Πελεγρινης, Πλαιτακης, Αλκιβιαδης, Ανωγεια, Κρητη, Λουδοβικος των Ανωγειων, Ανωγεια, Βουγιουκλη, Θεος, Κοσμος, Ανθρωπος στην Βυζαντινη διανοηση, Βυζαντιο, Διεθνης Επιστημονικη Εταιρεια Αρχαιας Ελληνικης Φιλοσοφιας, Χιος, ΜΑΣΤΙΧΑ, ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΞΕΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ, HORECA, αθλητης, αθλητισμος, ποδηλατης, ποδηλασια, Κανελλοπουλος, ΗΜΕΡΑ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ, Θεοδοσιου, Γαστρονομικο Φεστιβαλ Χιου, γαστρονομια, Χιος, κινηματογραφικη ταινια, ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, Φλωρινα, ΠΑΝΑΓΙΑ των ΧΑΛΚΕΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΥΘΝΟΣ, Καραγκιοζης, Μαχαιροδοντας, Θεατρο Σκιων Ζωης Μαρινου, Αλεξανδρος Χαχαλης, ανεμογεννητριες, Μαιναλο Αρκαδιας, Χουρσουλιδου, βεργου, παπαδακη ελληνικη επανασταση 1821, Κρητικιες, Χιωτισσες ηρωιδες, ηρωισσες Βουτσελα, σμυρναιικο τραγουδι, εθνικ, ρεμπετικο, λαικο, Επανενωση Μνημεια Ακροπολης, Πειραικος Συνδεσμος, Πειραιευς, ΦΩΝΕΣ της ΨΥΧΗΣ, Σουλτατου Λεκοπουλος ανδρουλακης αισχυλος προμηθεας δεσμωτης αισχυλου λεκακης ΑΡΚΙΟΙ, τραγουδι βιντεοκλιπ μουσικη Χατζης ερμηνεια Κωνσταντινα Κορου Μπιγαλης Ιωνια Διεθνες Κινηματογραφικο Φεστιβαλ Αμοργου Συνεδριο ΥΠΕΡΙΑ 2022 ντοκυμανταιρ ΠΕΝΤΕ 5, Ολοκαυτωμα της Σαμοθρακης Σαμοθρακη τσικαρας ΗΛΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ, Πυργος Ηλειας, 2023 μουσικη παρασταση εκδηλωση ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ, ΣΕΦΕΡΗΣ ΕΠΙΦΑΝΙΑ Κωνσταντακοπουλος Αντωνακοος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ - ΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙΣΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Νιαρχος, Ιωαννιδης, Ηλιοπουλος, Κουναδης, Ακαδημαικος, Ακαδημια Αθηνων Μπολωσης, Καρκανιας, Τολια, Γιαννακενας, εκδοτης Λεκακης
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ