Οδυσσέας: Κινητή εφαρμογή εκμάθησης ελληνικής γλώσσης

Οδυσσέας κινητή εφαρμογή εκμάθησης ελληνικής γλώσσης

Odysseas Online Language Teacher


Ο «Online Language Teacher» «Οδύσσειας» είναι ένα πρόγραμμα διαδραστικής εκμάθησης σχεδιασμένο, για να διδάσκει την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές αρχές μάθησης και προηγμένη τεχνολογία.
Έχει σχεδιασθεί να μιμείται έναμ πραγματικό προσωπικό εκπαιδευτή όπως θα αυτός θα δίδασκε έναν μαθητή! Παρέχει διάφορα παραδείγματα και ερωτήσεις, ώστε οι φοιτητές να είναι εξοικειωμένοι με την μορφή εξετάσεων. Μετά από κάθε εξέταση, ο φοιτητής λαμβάνει προσαρμοσμένη ανατροφοδότηση με βάση την απόδοσή του/της. Ο «Οδυσσέας» παρακολουθεί επίσης την πρόοδο των σπουδαστών, μέσω διαφόρων εξετάσεων, για να διασφαλίσει ότι προχωρούν σταθερά. Ο Odysseas Online Language Teacher έχει διδάξει ήδη ελληνικά σε χιλιάδες φοιτητές σε όλην την Βόρειο Αμερική και την Κίνα και έχει αναγνωριστεί ως πρωτοπόρος στην ηλεκτρονική διδασκαλία γλωσσών.

Η υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος εξασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη του Οδυσσέα. Επί πλέον, δημιουργείται ένα νέο εργαστήριο τεχνολογίας στο Κέντρο SNF για τις Ελληνικές Σπουδές. Σχεδόν 100.000 χρήστες σε όλον τον κόσμο έχουν καταγράψει, κατεβάσει ή εγκαταστήσει την πλατφόρμα Odysseas’ Greek Language Tutor Platform / Mobile application.
Ήδη δημιουργούνται εισαγωγικά μαθήματα για τα αραβικά και τα τουρκικά.

Για περισσότερα:


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ