PROZAC, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΠΙ - βίντεο

Το "Μαύρο Χάπι"

Ένας στους δέκα ενήλικες που μεγάλωσε στον δυτικό κόσμο έχει πάρει αντικαταθλιπτικά. Με συνολικές πωλήσεις 20 δισεκ. δολάρια, το εν λόγω συνταγογραφούμενο φάρμακο είναι ένα από τα πιο προσοδοφόρα προϊόντα της ιατρικής βιομηχανίας. Αλλά το φάρμακο-θαύμα έχει μια σκοτεινή πλευρά...
Στις ΗΠΑ, ο Ντέιβιντ δεν είχε ποτέ δείγματα βίας ούτε προβλήματα με την αστυνομία, μέχρι που ξαφνικά διέπραξε ένα φοβερό έγκλημα μόλις λίγες ημέρες μετά τη λήψη αντικαταθλιπτικών: σκότωσε τις δίδυμες κόρες του. Στον Καναδά, μια μητέρα γνωρίζει ότι ο δολοφόνος του γιου της απελευθερώθηκε από τη φυλακή μετά από μια σύντομη ποινή 14 μηνών. Ο δικαστής έκρινε ότι το Prozac ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του γιου της. Στη Γερμανία μια σύζυγος και τρυφερή μητέρα αυτοκτόνησε, λίγες μόνο εβδομάδες μετά τη λήψη του Prozac. Ο σύζυγός της είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει σχέση μεταξύ αυτοκτονίας και αντικαταθλιπτικών. Έχει δίκιο;



Το βίντεο αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τα πλήρη και ολοκληρωμένα στοιχεία του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, Peter Goetsche (συνιδρυτής της επιστημονικής Οργάνωσης Cochrane Collaboration and Nordic Cohrane Center, καθηγητής της έδρας σχεδιασμού και ανάλυσης της κλινικής έρευνας στην Κοπεγχάγη. Επίσης ασχολείται με τη στατιστική και την μεθοδολογία της έρευνας κλπ.),  επιβεβαιώνει επίσης τα στοιχεία και τις αποδείξεις που έχει στη διάθεσή του ο καθηγητής Ben Goldacre από την Αγγλία.
Πάνω από 100.000 ιατροί στην Ευρώπη είναι αλληλέγγυοι, στηρίζουν και είναι ενήμεροι με τις απόψεις των επιφανών αυτών καθηγητών.
Βρισκόμαστε λοιπόν μέσα σε ένα φαρμακευτικό ναρκοπέδιο, που στην Αμερική μόνο σκοτώνονται 200.000 άνθρωποι το χρόνο από παρενέργειες φαρμάκων και ακατάλληλα φάρμακα.
Τα ζωτικά ερωτήματα που προκύπτουν με αγανάκτηση, θυμό και οργή, είναι πώς θα βγούμε από αυτό τον Ιατρικό Μεσαίωνα;
Πώς θα προστατεύσουμε την υγεία και την ζωή των ανθρώπων στη Δύση, αλλά και στον Τρίτο Κόσμο από την επέλαση της βαρβαρότητας των εταιρειών χημικών, φαρμάκων, τροφίμων και πετρελαίου;
Πρέπει πρώτα να ενημερώσουμε τον κόσμο ποιοι και με ποιους τρόπους αυξάνουν με αριθμητική τουλάχιστον πρόοδο τη νοσηρότητα σε όλα τα νοσήματα προκειμένου τα σώματα των ανθρώπων να είναι αγορά από μηδέν έτη  ηλικίας στα συμφέροντα των εταιρειών.
Οι φυτικές καλλιέργειες με την αύξηση των ασθενειών στα φυτά που προκαλούν τα ίδια τα φυτοφάρμακα, είναι μία απέραντη αγορά για τις εταιρείες χημικών.
Στις κτηνοτροφικές μονάδες έτσι όπως εκτρέφονται τα ζώα, δημιουργείται μεγάλη νοσηρότητα με αποτέλεσμα μεγάλη ανάγκη ζωοφαρμάκων, αντιβιοτικών και ορμονών πάχυνσης, άρα αύξησης της ζήτησης ζωοφαρμάκων, κ.ο.κ.
Η ερημοποίηση του εδάφους που συντελείται από την χημική Γεωργία, δημιουργεί πολύ μεγάλη ανάγκη λιπασμάτων, άρα αγορά για τα εργοστάσια λιπασμάτων.
Πρέπει λοιπόν να καταδείξουμε τα αρχικά αιτία της νοσηρότητας σε ανθρώπους, φυτά, ζώα και έδαφος και στη συνέχεια μπορούμε πλέον να βρούμε ποια θα είναι η θεραπεία και η ριζική αντιμετώπιση.
Η αντιμετώπιση αυτή τη φορά δεν θα είναι κατά ανάγκη φαρμακευτική ούτε χειρουργική.
Η αντιμετώπιση παραδείγματος χάριν της κατάθλιψης και των αυτοκτονιών και των  νεύρο-ψυχιατρικών νοσημάτων μπορεί να γίνει μόνο με καθαρά πολιτικό-οικονομικά όπλα και φάρμακα.
Η νόσος του άγχους και του στρες είναι πολιτικο-οικονομική νόσος, σύμφωνα με τις τελευταίες απόψεις. Είναι ανθρωπογενή τα αίτια της και δεν οφείλονται σε μικρόβια και ιούς ούτε μας την έστειλαν οι θεοί. Με κατάλληλη ενημέρωση και με απόκτηση γνώσης, με μηδενισμό της ανεργίας και της φτώχειας, με εξασφάλιση αυτάρκειας σε αγαθά και υπηρεσίες για όλους τους πολίτες, καταπολεμιέται το άγχος και η κατάθλιψη σε ποσοστό 95%-98% χωρίς να παίρνουμε κανένα από τα φονικά φάρμακα.
Οι Έλληνες γιατροί έχουμε όλο το θεραπευτικό πρόγραμμα και τις συνταγές για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτόγνωρης νοσηρότητας, που οφείλεται σε καθαρά ανθρωπογενή αίτια. Έχει προκληθεί δε προκειμένου να πλουτίζουν οι εταιρείες και όσοι συνεργάζονται με αυτές παραδείγματος χάριν οι κυβερνήσεις και οι καθεστωτικοί επιστήμονες. Σήμερα δεν έχουμε δομές πρόληψης νοσημάτων σε νοσοκομεία και πανεπιστήμια, έχουμε μηχανισμούς πρόκλησης νοσημάτων. Δεν είναι άλλωστε αντιφατικό, οξύμωρο και παρανοϊκό το γεγονός ότι:
1. Ξοδεύουν τα κράτη και τα νοικοκυριά πακτωλούς χρημάτων για την υγεία κάθε χρόνο.
2. Η ιατρική επιστήμη και η φαρμακολογία έχει πρωτοφανή άνθηση πρόοδο, και εξέλιξη. Οι άνθρωποι όμως είναι άρρωστοι και  παίρνουν φάρμακα από μηδέν ηλικία έως τα 80 σε ποσοστό 80% περίπου επί του συνόλου των πληθυσμών.
3. Η προκαλούμενη αυτή νοσηρότητα και οι θάνατοι έχει σχεδιαστεί και είναι εκ προμελέτης με στόχο τον υπέρμετρο πλουτισμό.
Επειδή όλα αυτά σύμφωνα με τον καταστατικό χάρτη της Νυρεμβέργης είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά με δικαστές τα ίδια τα θύματα.
Είμαστε κυκλωμένοι από όλα τα είδη του κακού.
Ποια είναι η σωτηρία μας και η απαλλαγή μας από αυτή τη δυστυχία και την εξαθλίωση;
Είναι οι λαοί να αποφασίσουν να πάρουν οι ίδιοι την πολιτική και οικονομική κατάσταση στα χέρια τους.
Να γκρεμίσουν τις μεσαιωνικές ολιγαρχίες των βιομηχανιών φαρμάκων, χημικών και του πετρελαίου.
Να τιμωρήσουν την τριμερή ανίερη συμμαχία και συμμορία των εταιριών μαζί με τους καθεστωτικούς επιστήμονες και τις εγκληματικές κυβερνήσεις.
Τέλος να κρατικοποιηθούν οι εταιρίες φαρμάκων, χημικών καθώς και οι τράπεζες και να είναι υπό τον έλεγχο του κράτους και των λαών.
Τι προτιμάμε, αρρώστιες, καρκίνο, ψυχοπάθειες, καρδιοπάθειες, δυστυχία και θάνατο ή υγεία, ευτυχία, ζωή, ελευθερία και ανεξαρτησία;

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος,
καρδιολόγος - πνευμονολόγος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ