Ο εντέχνως διαμελισμός του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Ο εντέχνως διαμελισμός
του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ τον εντέχνως διαμελισμό του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, η ομοσπονδία μας, με επιστολή της στους κ.κ.
- Νικόλαο Βούτση, πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής, και 
- Δημήτριο Συλλούρη, της Κύπρου, και
- τον αυτοαποκαλούμενο Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο Γ',
ο οποίος με τας πράξεις του μίσθωσε δια 99 έτη τα ιερά προσκυνήματα σε ευτελείς τιμάς, συμπεριλαμβανομένων της κατοικίας του προέδρου, ως και την Βουλή του κράτους του Ισραήλ. Η αμφιβόλου εδρεύουσα στας νήσους Μπαχάμες κτηματική εταιρεία, δεν αποκαλύπτει τον πελάτη αυτής. Λαμβανομένου του ότι οι Έλληνες μοναχοί των Αγίων Τόπων εργαζόμενοι χειρωνακτικώς αγόρασαν την γη από Παλαιστινίους και Άραβες, θεωρούμε έγκλημα δια τον Ελληνισμό και τους χριστιανούς ολοκλήρου του κόσμου την ως άνω πλεκτάνη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πάραυτα οι κ.κ. πρόεδροι της Βουλής θα δώσουν στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων την επιστολή μας, ώστε οι Έλληνες και Κύπριοι βουλευτές να κάνουν τας αναγκαίας επερωτήσεις πανταχόθεν.

Ο Πρόεδρος, Στυλιανός Μανής.
Ο Γραμματέας, Σπυρίδων Χριστοφοράτος.
Ο Διευθυντής Religious Affairs, Νικόλαος Παπαϊωάννου.


ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - U.S. HELLENIC HUNTING, FISHING & SHOOTING ASSOCIATION FOR ENVIRONMENTAL CONSERVATION
4523 Broadway, 5B, New York, NY 10040-2417
Cell.: 917-399-0394, Tel.: 212-942-9167, Ε-mail: info@ushhfsaec.org .

Ο εκπαιδευτικός αυτός Οργανισμός σκοπό έχει την εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού στην προστασία του περιβάλλοντος υπό την πνευματική καθοδήγηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ