Περί σοκολάτας

Περί σοκολάτας


Αποτρέπει τον διαβήτη τύπου 2

Αντιοξειδωτικές ουσίες στην σοκολάτα μπορεί να αποτρέψουν τον διαβήτη! Ειδικές ενώσεις στο κακάο προάγουν την απελευθέρωση της ινσουλίνης και βοηθούν στην προστασία από την εμφάνιση του διαβήτη τύπου 2 (T2D).
ΠΗΓΗ: μελέτη στο Journal of Nutritional Biochemistry.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
Monomeric cocoa catechins enhance β-cell function by increasing mitochondrial respiration

Antioxidants In Chocolate May Prevent Diabetes


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ