ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ



 Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, στο Polis Art Café, πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις «ΠΕΛΑΣΓΟΣ», η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Φιλοσοφίας Κωνσταντίνου Π. Ρωμανού
«ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ:
Αντίλογος στην Σοφιστική της Νέας Τάξης»
Το υπό παρουσίαση βιβλίο είναι η συνέχεια προηγουμένου βιβλίου του ίδιου συγγραφέα, με τίτλο «Εθνοκτονία εν Εξελίξει» (Εκδόσεις «ΠΕΛΑΣΓΟΣ», 2009), το οποίο προϊδέασε τα πράγματα που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια.
Στο πάνελ των συζητητών συμμετείχαν, πλην του συγγραφέως και οι:
Δημήτρης Γιαννόπουλος, δημοσιογράφος και πολιτικο – οικονομικός αναλυτής
Παναγιώτης Λιάκος, δημοσιογράφος και συγγραφέας
Γεώργιος Κ. Φιλης, Διδάκτωρ Γεωπολιτικής,
- Σπύρος Δημητρίου, συγγραφέας και συντονιστής της εκδήλωσης


 Στην αρχή της εκδήλωσης, καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους και παρουσίασαν το πάνελ και το βιβλίο,ο οικοδεσπότης /ιδιοκτήτης του Polis Art Café, κ. Β. Χατζηιακώβου και ο εκδότης των Εκδόσεων «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» κ. Ιωάννης Γιαννάκενας. Ο Συντονιστής, κ. Σπύρος Δημητρίου ευχαρίστησε με την σειρά του, τους κ.κ. Β. Χατζηιακώβου, Ι. Γιαννάκενα και το ακροατήριο και έκανε μια μικρή εισαγωγή για το βιβλίο και για τον συγγραφέα.
Στην συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον πρώτον ομιλητή του πάνελ, κ. Δ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έχει γράψει και την εισαγωγή του βιβλίου, και ο οποίος έθιξε 3 πράγματα που επισημαίνονται στο βιβλίο, από τον συγγραφέα:
 1) Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κυρίως από ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους. Ειδικά μετά το 1996, ο τότε πρωθυπουργός ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, συνέδεσε τον δήθεν εκσυγχρονισμό ή εξευρωπαϊσμό της Ελλάδος με την ισοπέδωση της εθνικής ταυτότητος και εθνικής κληρονομιάς, για να μετατρέψει την χώρα σε ένα πολύ –πολιτισμικό, μετα –εθνικό μόρφωμα.
2) Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, που είναι μία συντονισμένη και συστηματική επιχείρηση δημογραφικής αλλοίωσης και, εν τέλει, αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού, μέσω της μακροχρόνιας μεθοδευμένης υπογεννητικότητας και του επιταχυνόμενου εποικισμού και ελληνοποίησης λαθρομεταναστών, ήδη από το 1991. Οι δυτικές κοινωνίες έχουν αρχίσει να εξεγείρονται ενάντια στην αποεθνοποίησή τους. Χαρακτηριστικό είναι το Κεφάλαιο «Μαζική Μετανάστευση του 2015»(σελ. 159).
3) Η λεγόμενη «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΗΤΑ» και η ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ, με την οποίαν η Νέα Τάξη θέλει να αποδομήσει κάθε δομημένη λογική συγκροτημένης σκέψης, ακόμα και αυτής των βιολογικών και ιατρικών επιστημών. Η Πολιτική Ορθότητα είναι η πιο εξελιγμένη μορφή ψυχολογικού πολέμου και, χάρη σε αυτήν, κοινωνικές ομάδες που δεν ξεπερνούν το 3,5% του πληθυσμού, περιχαρακώνονται θεσμικά και επιβάλλουν στην πλειοψηφία την νομική προστασία και κατοχύρωση των ιδιόρρυθμων επιλογών και συμπεριφορών τους, ως ατομικά δικαιώματα. Από την άλλη επιβάλλουν ένα είδος τρομοκρατίας /bullying για όσους έχουν αντίθετη άποψη.
Ο επόμενος ομιλητής, κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ, επεσήμανε την χάρη, το στυλ και την κομψότητα που έχει το βιβλίο στην μετάδοση των διανοημάτων και των επιχειρημάτων του, και τον τρόπο που ο συγγραφέας εισάγει στους αναγνώστες του στην Λογική, τ ην οποία θέλει να εξαλείψει η Νέα Τάξη. Στο κεφάλαιο «Η Σοφιστική στην Εξουσία» (σελ. 72 κ.ε.), υπάρχει η λέξη ¨αποδόμηση¨ που την μάθαμε επί Κώστα Σημίτη. Είναι ένας ¨μεταμοντέρνος ¨ όρος, σύμφωνα με τον οποίον δεν υπάρχει αντικειμενική αλλά μόνο υποκειμενική πραγματικότητα. Πολλοί ερευνητές συνδέουν την μεταμοντέρνα ανάλυση με την Αρχαία Ελληνική Σοφιστική, μεταχειριζόμενοι το επιχείρημα ότι, και εδώ και εκεί, δεν υπάρχει απόλυτη, αλλά μόνο υποκειμενική αλήθεια, και ας είναι η Αρχαία Ελληνική Σοφιστική σκάλες ανώτερη από τα χαλκεία του «Μεταμοντερνισμού».
 Όμως σήμερα υπάρχει η διασύνδεση της μεταμοντέρνας σοφιστικής και της πολιτικής εξουσίας που δίνει στους σοφιστές της το μεγάλο πλεονέκτημα να ορίζουν αυτοί τους όρους της συζήτησης: δηλητηριάζουν τις παλιές λέξεις με νέο νόημα και τις κάνουν να ακούγονται σαν ξενιστές της καταστροφή ς των κοινωνιών. Εμείς, οι ορθώς σκεπτόμενοι, δεν πρέπει να τους χαρίζουμε λέξεις, αλλά να περιχαρακώσουμε και να υπερασπιστούμε το νόημα των λέξεων, παράλληλα με την Λογική.
 Στο κεφάλαιο «περί τετελεσμένων γεγονότων», στην σελ. 290, αναφέρεται ότι ο Jean Claude Juncker τo 1999 είχε πει στο Spiegel, ότι “ Aποφασίζουμε κάτι και το αφήνουμε να διαρρεύσει. Και περιμένουμε ένα διάστημα αν θα γίνει κάτι. Αν δεν υπάρξει κατακραυγή και κινητοποιήσεις, εμείς συνεχίζουμε, βήμα –βήμα, έως ότου δεν υπάρχει πλέον επιστροφή». Ουσιαστικά εκφράζει το ίδιο νόημα με άλλα λόγια του πολύ παλαιότερού του Jean Monnet, ιδρυτικού στελέχους της ΕΕ και globalist economist.
Επόμενος ομιλητής ήταν ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΗΣ είπε τα εξής (περιληπτικά): «Θεωρώ ότι το βιβλίο του κ. Ρωμανού είναι ένας ολιστικός οδηγός επιβίωσης του Ελληνισμού. Στην σελ. 153 «Ο υπαρκτός Ελληνισμός, πρωταρχικό καθήκον έχει σήμερα την επιβίωσή του», γιατί για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να ¨πολεμήσουμε¨, πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η απειλή και ποιος ο εχθρός. Ο πρωταρχικός μας σκοπός είναι τι θα κάνουμε με την πατρίδα μας, αλλά αυτό αφορά και όλη την Ευρώπη, που όμως (αντίθετα με εμάς) ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ (αντιδράσεις στην Γερμανία, Brexit, Ουγγαρία, Αυστρία). Και εμείς, επίσης, θα πρέπει να αντιδράσουμε, κλείνοντας τα σύνορά μας με την Τουρκία.
 Πρέπει να προσέξουμε το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. Θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε από το δημογραφικό, για αυτό πρέπει να είναι το πρώτο και το βασικό μέλημά, δικό μας και των κυβερνήσεών μας, των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ και όχι των ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ κυβερνήσεων. Δεν είμαστε a priori κατά της Ευρώπης, αλλά θέλουμε Ευρώπη των ΕΘΝΩΝ, όπου ο καθένας θα σέβεται τον εαυτό του και να έχει το δικαίωμα επιλογής και κυριαρχίας, ως κράτος.
 Υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για το μεταναστευτικό (σελ. 94 -95) και ήδη πρόσφατα, λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό, μας πέταξαν εκτός Σένκεν στην Ευρώπη. Αυτό, μαζί με τo Capital Control μας θέτει de facto εκτός Ε.Ε., διότι δεν υπάρχει για την Ελλάδα ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων και κεφαλαίων. Στην σελίδα 131, ο συγγραφέας αναφέρεται στον λόγο του Ισοκράτους «ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ», όπου λέει ότι μία πόλη δεν πρέπει πολιτογραφεί αδιάκριτα πολλούς ανθρώπους αλλά να σώζει την γενιά εκείνων που την κατοικούσαν από την ίδρυσή της. Στην σελίδα 250, αναφέρεται σε κάτι που είχε πει ο Ερντογάν το 2002: «Η δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο, στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φτάσουμε στον στόχο μας. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας, οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας».
 Το βράδυ της 28ης Μαΐου 1453, ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος απευθύνθηκε στους υπερασπιστές της Πόλης, και έκλεισε τον λόγο του ως εξής: «.αυτοί που έρχονται να μας αντιπαραταχθούν σαν ζώα χωρίς λογική, είναι χειρότεροι απ’ αυτά. Τα δόρατά μας, οι ρομφαίες μας, τα τόξα μας και τα ακόντιά μας θα στραφούν εναντίον τους. Και φανταστείτε πως παίρνετε μέρος σε κυνήγι αγριόχοιρων, για να καταλάβουν οι ασεβείς ότι δεν αντιμάχονται με ζώα χωρίς λογική, όπως είναι αυτοί, αλλά με άρχοντες, και αφέντες τους, και απογόνους των Ελλήνων και των Ρωμαίων».
Επόμενος ομιλητής ήταν ο συγγραφέας, κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ο οποίος είπε ότι ένα έθνος, για να εξακολουθήσει να υπάρχει, χρειάζεται δύο βασικά πράγματα: α) τις βιολογικές γεννήσεις (το δημογραφικό) και β) την παιδεία, με την οποίαν οι νεώτερες γενεές μπορούν να γίνουν μέτοχοι της γλώσσας και των παραδόσεων αυτής της πολιτισμικής κοινότητας στην οποίαν ανήκουν και εξανθρωπίζονται μέσα στον δικό τους πολιτισμό Υπάρχουν διάφοροι πολιτισμοί και, από την στιγμή που αυτοί βάλλονται, βάλλεται και η πραγματική διαφορετικότητα. Οι ψευδολόγοι κάνουν την διαφορετικότητα σημαία τους για να την ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ και όταν ο άνθρωπος δεν έχει την διαφοροποίηση των πολιτισμών, τότε πλέον ο άνθρωπος αυτός γίνεται κάτι άλλο (μετάνθρωπος).
 Οι ίδιοι έχουν την Παιδεία στα χέρια τους, όπως έχουν και τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης. Η αφύπνιση δεν πρέπει να είναι μόνο της διανοίας αλλά και κινητοποίηση της βούλησης για δράση. Οι ψυχοτεχνολόγοι, ακολουθώντας την διαδικασία του ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, αποσκοπούν στην παύση του λογιστικού μέρους της ψυχής, ώστε το θυμικό να παρασυρθεί από τους υποβολιμαίους λόγους της Νέας Εποχής και να υποδουλωθεί το επιθυμητικό του ανθρώπου. Διαμορφώνουν τον εύπλαστο άνθρωπο, τον ενδοτικό, τον ανασφαλή σχετικοποιημένο, που θέλει μόνο να είναι ¨ελεύθερος¨, εντός εισαγωγικών. Η αποδόμηση ή αποπρογραμματισμός λέγεται ότι είναι η κατάργηση των λεγομένων ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ, δηλ. όλη η ιστορική συνέχεια των ανθρώπων και του πολιτισμού στον οποίον ανήκουν.
 Θα ακολουθήσει η διαδικασία του ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ των ανθρώπων αυτών, από την Νέα Τάξη, όπου ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να απορρίψει την παράδοση, την οποίαν του ¨επέβαλαν¨, να κατασκευάσει μία δική του (φαντασιακή) ταυτότητα και να την προβάλει προς τα έξω, ως μία εικονική πραγματικότητα. Κάνουν το άτομο να αισθάνεται μοναδικό και σύμφωνο με τις ελεύθερες, υποτίθεται, επιλογές του. Ο μεγάλος εχθρός του είναι ο ρατσισμός, ο φασισμός, η ξενοφοβία, η ισλαμοφοβία, ο σεξισμός … Όλα αυτά τα, υποτίθεται, «μοναδικά» άτομα σκέπτονται ακριβώς τα ίδια πράγματα, τα οποία όμως τους έχουν επιβληθεί από το έναν αόρατο κεντρικό ρυθμιστή, τύπου Central System Operator του Κυβερνοχώρου. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
 Το στοίχημα τους είναι να κατασκευάσουν «μειονότητες» από «καταπιεσμένα» συλλογικά άτομα νεωτέρας κοπής, και να εμβολίσουν τις πλειοψηφίες των αυτοχθόνων:
μετανάστες με διαφορετική γλώσσα, θρησκεία και φυλή, μειονότητες γύρω από το πρόβλημα του φύλου, ακόμα και φαντασιακές μειονότητες, δηλ. πράγματα που βιώνει κανείς με την φαντασία του και τα μεταφέρει στην πραγματικότητά του. Το ¨αρσενικό¨ και το ¨θηλυκό¨, πρέπει πρώτα να από-προγραμματιστούν και τα παιδιά να ανατραφούν με μία ουδετερόφιλη αγωγή, για να είναι τα παιδιά ελεύθερα να επιλέξουν αργότερα το φύλο τους, από τα φύλα που του έχουμε ΕΜΕΙΣ διδάξει ότι υπάρχουν: ανδρόγυνος, μεταβλητού φύλου, διασεξουαλικός, χωρίς φύλο, παντός φύλου, τρανς φύλο, τέταρτο φύλο κ.α.
 Αυτού του τύπου οι μειονότητες έχουν γίνει η μόνη διέξοδος για τις νεολαίες της Δύσης, οι οποίες θέλουν να κάνουν κάτι για να καλυτερεύσουν την κοινωνία τους. Ψάχνουν για πεδίο καλυτέρευσης και το μόνο που βρίσκουν είναι οι μετανάστες και τα σεξουαλικά δικαιώματα. Έχουμε λοιπόν το μέλλον της μετάλλαξης στην οποία μας σπρώχνουν, αν δεν αντισταθούμε.
 Προσπαθούν να μας πούνε ότι ο εποικισμός είναι ιστορική αναγκαιότητα και πρόκειται για «μεταναστευτικές ροές», τις οποίες δεν μπορούμε να σταματήσουμε και καλύτερα είναι να αφήσουμε τα σύνορά μας ανοιχτά, (όπως τώρα). Oι ροές αυτές είναι, στην πραγματικότητα, άνθρωποι, οι οποίοι θέλουν ένα καλύτερο μέλλον και μπορούν να πάνε εκεί που θέλουν, αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι υπάρχει τρόπος /μέσον να πάνε και να γίνουν δεκτοί εκεί που θέλουν να πάνε. Τα αίτια της μετανάστευσης είναι η κατασκευή ενός λογισμικού της μετανάστευσης σε πλανητική κλίμακα, δηλ. η δυνατότητα να περάσουν οι μετανάστες μέσα από ένα ανοικτό λιμάνι σε μία χώρα υποδοχής, να υπάρχει ένας διάδρομος χωρών που έχουν δεχθεί να τους εξυπηρετήσουν, μέχρι να φθάσουν στην χώρα (τελικής)υποδοχής, όπως η Γερμανία ή οι πλούσιες χώρες. Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, πηγαίνουν εκεί που ξέρουν ότι θα βρουν ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ, και όχι λόγω πείνας και πολέμων στις χώρες τους. Αυτά υπήρχαν και πριν το 1990, αλλά οι ¨ροές¨ άρχισαν από το 1990 και μετά, χάρη στον Σόρος και τους φίλους του, οι οποίοι τους δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ¨εισροής¨, κάνοντας παράλληλα και την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου στην κοινή γνώμη.
 Η Ελλάδα είναι η χώρα των ανοικτών συνόρων και όσο βόλευε αυτό την Μέρκελ και τον Σημίτη, τα σύνορα έμεναν ανοικτά. Τώρα όμως, που υπάρχει αντίσταση στην Ευρώπη από τις πατριωτικές δυνάμεις ενάντια στην λαθρομετανάστευση, έθεσαν την Ελλάδα ΕΚΤΟΣ ΣΕΝΚΕΝ, αλλά, παρόλα αυτά, η Ελλάδα εξακολουθεί να υπερασπίζεται τα ¨ανοικτά σύνορα¨, διότι υπερασπίζεται, μέχρις εσχάτων τις επιταγές της «αόρατης διακυβέρνησης».

ΣΧΟΛΙΟ: Η Ευρώπη έχει προσφερθεί να μας βοηθήσει με το (λαθρο)μεταναστευτικό αλλά πως όμως; Στην αρχή με την FRONTEX, η οποία, όσους λαθρομετανάστες εύρισκε, τους έστελνε ΟΛΟΥΣ στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα. Από τον Ιούλιο 2016, η FRONTEX μετονομάστηκε σε Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (EBCG), με στόχο, υποτίθεται, την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διαφύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ., στα οποία, υποτίθεται, ότι συμπεριλαμβάνονται και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σύνορα.. ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;
 Το θέμα συζητήθηκε από την Ολομέλεια της Ε.Κ., παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς και του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου

«Σε ό,τι αφορά στην έρευνα και διάσωση, αν και η εθνική αρμοδιότητα αναγνωρίζεται ως συνιστώσα της ευρωπαϊκής ολοκληρωμένης διαχείρισης συνόρων, εντούτοις θα είναι συγχρόνως και καθήκον του Οργανισμού στο πλαίσιο των επιχειρησιακών του δραστηριοτήτων», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος..
ΗΞΕΙΣ-ΑΦΗΞΕΙΣ!

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΡΩΜΑΝΟΣ, ΦΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ, ΛΙΑΚΟΣ, ΠΕΛΑΣΓΟΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΙΑΚΩΒΟΥ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ