ΣΑΛΑΜΙΣ 2020 - Το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς πρόβαλλει το γεγονός της επετείου των 2.500 χρόνων από την Επική Ναυμαχία


ΣΑΛΑΜΙΣ 2020

Το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς
πρόβαλλει το γεγονός της επετείου
των 2.500 χρόνων
από την Επική ΝαυμαχίαΤο 2020 συμπληρώνονται τα 2.500 χρόνια από την επική Ναυμαχία της Σαλαμίνος, που διέσωσε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη και τον Παγκόσμιο πολιτισμό ενώ αποτελεί  κοιτίδα Ελευθερίας και Δημοκρατίας.


Το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς, με αντιπρόεδρο τον κ. Κυριάκο Μαριδάκη, έχει αναλάβει μία παγκόσμια πρωτοβουλία  ενημέρωσης, προβολής και συνεργασίας με 50 κράτη, την UNESCO και  την Ελληνική Κυβέρνηση για την δημιουργία μιας Διεθνούς Επιτροπής για την παγκόσμια επέτειο των 2.500 χρόνων.


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας  αυτής ανάδειξης, η επιστημονική ομάδα που συνεργάζεται με το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς, με τον καθηγητή κ. Γεωργιο Σαγιάκο, και τους Βασίλη Καμαρουλα, Μάρα Φωφό, Κώστα Γελεγένη και Aldison Ymeraj παρουσίασαν τα πρώτα πόστερ αντιπροσωπευτικά της ιστορίας και του μεγαλείου της επικής Ναυμαχίας.ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΑΛΑΜΙΣ, ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΛΑΜΙΣ, ΣΑΓΙΑΚΟΣ, 2020, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ