Ευρήματα για τον φαραώ Ακενατόν, που αλλάζουν την Ιστορία: Ο φαραώ Ακενατόν έχει καταγωγή από την Ατλαντίδα - Η βασίλισσα Νεφερτίτη, που το 10.000 π.Χ. διέφυγε στην νυν Τουρκία… - βίντεο

Ευρήματα για τον φαραώ Ακενατόν, που αλλάζουν την Ιστορία:

Ο φαραώ Ακενατόν
έχει καταγωγή από την Ατλαντίδα!

Η βασίλισσα Νεφερτίτη,
το 10.000 π.Χ. διέφυγε στην νυν Τουρκία…

Στην έκταση της νυν Τουρκίας ανακαλύφθηκε αρχαία αίθουσα, που φέρει έντονη ομοιότητα με τον τάφο του βασιλιά Τουτ και η οποία περιέχει έναν πλούτο αιγυπτιακού θησαυρού και αγαλμάτων του αιρετικού φαραώ Ακενατόν και αρχαιοτήτων της περιόδου Αμάρνα.
Οι εκπληκτικές ανακαλύψεις για τον Akhenaten στην Αίγυπτο πάνε πίσω στο 10.000 π.Χ. Η βασίλισσα Νεφερτίτη έφυγε με μια μικρή ομάδα οπαδών της και διέφυγε από την διεφθαρμένη ιεροσύνη του Amun. Η βασιλική καταγωγής της κυβέρνησης Amarna (Akhenaten, Amenhotep, Nefertiti, Hatshepsut και Tutankhamen) ήταν κληρονομιά εξ αίματος, που μεταφέρθηκε από την Βασιλική Ατλαντίδα και συνδέεται με προηγμένη πνευματική κατανόηση και εξαιρετικές ψυχικές ικανότητες.

Η διεφθαρμένη ιεροσύνη του Amun προσπάθησε να εξαλείψει την βασιλική οικογένεια στην Αίγυπτο και να σκοτώσει τον φαραώ Ακενατόν και τον γιο του, Τutankhamun (βασιλιά Tut), αλλά η βασίλισσα Νεφερτίτη διέφυγε στην (νυν) έκταση της Τουρκίας και διέφυγε την προδοσία τους. Ίσως Ακενατόν και Νεφερτίτη ήταν υπερφυσικά όντα της Ατλαντίδας, που έδωσαν στην ανθρωπότητα μια νέα μυστικιστική φιλοσοφία ειρήνης και πνευματικού συντονισμού.

ΔΕΙΤΕ το:



ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Τουρκια, ταφος, Τουτ, Αιγυπτος, αγαλμα, φαραω Ακενατον, Αμαρνα, Νεφερτιτη, Αμουν, Αμενχοτεπ, Χατσεψουτ, Τουταγχαμων, Ατλαντιδα, Ατλαντις, μυστικισμος, φιλοσοφια, πνευματικος συντονισμος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ