Τα μυστηριώδη μεγαλιθικά μνημεία του Μεξικό και του πολιτισμού των Ολμέκων - βίντεο

Τα μυστηριώδη μεγαλιθικά μνημεία
του Μεξικό
και του πολιτισμού
των Ολμέκων

Εξερευνήστε τα μεγαλιθικά μνημεία του Μεξικό και του πολιτισμού των Ολμέκων /  Olmec.
Μια βιντεο-περιήγηση που πηγαίνει σε όλες τις τοποθεσίες των Ολμέκων και στις 17 κολοσσιαίες κεφαλές!
Ο Hugh Newman ταξίδεψε σε Μεξικό, Γουατεμάλα, Ονδούρα και Μπελίζ, αναζητώντας τον προ-Μάγια μεγαλιθικό πολιτισμό, που άκμασε ήδη από το 7000 π.Χ.
Οι Μάγια / Mayans έχουν πιστωθεί την εισαγωγή ενός εκλεπτυσμένου ημερολογίου, γεωργικών πρακτικών και απίστευτα έργα στην πέτρα, αλλά τώρα πιστεύεται ότι οι Olmec ήταν πριν απ’ αυτούς και έλαβαν τις γνώσεις τους από την σαμανική / shamanic σφαίρα και τις μοιράστηκαν με άλλους πολιτισμούς.
Ο Hugh διερευνά επίσης τον θρύλο του Quetzalcoatl, ενός γενειοφόρου θεού (ο οποίος είναι σκαλισμένος σε λίγες τοποθεσίες των Olmec) και δίνει μια γενική εικόνα του απίστευτου πολιτισμού των Olmec, εξετάζοντας τις αμφιλεγόμενες θεωρίες της προέλευσής τους, καθώς και την επιρροή και την αρχιτεκτονική τους, που αργότερα που κληρονομήθηκε από τους Μάγια και άλλους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής.



ΔΕΙΤΕ επίσης, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: μεγαλιθικα μνημεια, Μεξικο, Ολμεκοι, κολοσσιαιο εργο τεχνης, κεφαλι, Νιουμαν, Γουατεμαλα, Ονδουρα, Μπελιζ, Μαγια, μεγαλιθικο, Μαγιας, γενι, ημερολογιο, γεωργια, σαμανοι, Κουετζαλκοατλ, γενειοφορος θεος, γενια, Αμερικη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ