Σατανικό σχέδιο ενορχηστρωμένο από ξένες δυνάμεις σε συνεργασία με διεθνείς Οργανισμούς, επέβαλαν την ανιστόρητο υπογραφή δημιουργίας Μακεδονικού Κράτους και έθνους στα Σκόπια

Σατανικό σχέδιο
ενορχηστρωμένο από ξένες δυνάμεις
σε συνεργασία με διεθνείς Οργανισμούς, επέβαλαν την ανιστόρητο υπογραφή
δημιουργίας Μακεδονικού Κράτους
και έθνους στα Σκόπια


Από την «U.S. HELLENIC HUNTING, FISHING & SHOOTING ASSOCIATION FOR ENVIRONMENTAL CONSERVATION», με έδρα την Ν.Υόρκη, εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωσις:
«Σατανικό Σχέδιο Ενορχηστρωμένο από ξένες δυνάμεις σε Συνεργασία με Διεθνείς Οργανισμούς, όπου ή Ελλάδα είναι μέλος, επέβαλαν στην  ηγεσία τού υπουργείου εξωτερικών την 17 Ιουνίου 2018 στο χωριό ψαράδες στην λίμνη Πρέσπα, την Ανιστόρητο υπογραφή Δημιουργίας τού Μακεδονικού Κράτους και Έθνους στα Σκόπια.
O όρος Μακεδονία, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι όρος ιστορικός και γεωγραφικός και όχι εθνολογικός. Οι Μακεδόνες δεν είναι, ούτε υπήρξαν κατά το πρόσφατο και το απώτερο παρελθόν, ιδιαίτερος εθνολογικός σχηματισμός. Απλώς, ως Μακεδόνες ονομάζονται ανέκαθεν οι κάτοικοι της γνωστής από την αρχαιότητα περιοχής της ελληνικής Μακεδονίας, όπως αντίστοιχα ονομάζονται Θράκες οι κάτοικοι της Θράκης, Θεσσαλοί οι κάτοικοι της Θεσσαλίας κ.ο.κ., χωρίς να υπάρχει αντίστοιχα θρακική ή θεσσαλική εθνότητα. Επομένως, Μακεδόνες κατά την εθνικότητα δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να «δημιουργηθούν», στο πλαίσιο του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού των κατοίκων της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας.
Ως Έλληνες, οι αρχαίοι Μακεδόνες χρησιμοποιούσαν την ίδια με τους Έλληνες της λοιπής Ελλάδας γλώσσα, την γραφή, πίστευαν στους ίδιους θεούς και είχαν τον ίδιο (ελληνικό) πολιτισμό.
Θεωρούμε ως Ομοσπονδία» - ετόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας – κ. Στυλιανός Μανής προς τα Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, και του ΕΕΣ-HANC, ότι «εάν  θέλουμε με μία φράση να δώσουμε την διάσταση των πραγμάτων, αυτή δεν θα ήταν άλλη από την δικανική κρίση, ότι ουδείς πολιτισμένος λαός μπορεί να ανεχθεί την πλαστογράφηση της Ιστορίας του».
Ταυτόχρονα δε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σπυρίδων Χριστοφοράτος εξέφρασε την απορία του για την μη ενημέρωση του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Αλέξη  Τσίπρα, εκ μέρους της κ. Βασιλικής Θάνου-Χριστοφίλου [πρώην υπηρεσιακής πρωθυπουργού της Ελλάδας (27.8.2015-21.9.2015) και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου (1.7.2015-30.6.2017), η οποία ανέλαβε την θέση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα], η οποία ως εισηγήτρια στον Άρειο Πάγο υποστήριξε τα βασικά σημεία της απόφασης την οποία επικύρωσε ο Α.Π. το έτος 2009. Η απόφασις εκκινεί με το σκεπτικό ότι η Ελλάς ευρίσκεται σε αντιπαράθεση με το κράτος των Σκοπίων (FYROM), εξ αιτίας της αυθαίρετης και ιστορικά ατεκμηρίωτης αξιώσεως του τελευταίου να αναγνωρισθεί διεθνώς ως κράτος με το όνομα «Μακεδονία» και στην συνέχεια, προκειμένου να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια ως προς τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας από το νεοσυσταθέν κράτος των Σκοπίων (FYROM), το οποίο επιχειρεί να αποκτήσει εθνική ταυτότητα με όνομα που αποτελεί ιστορική, πολιτιστική και εθνική κληρονομιά της Ελλάδος, επισημαίνει συνοπτικά τα ακόλουθα ιστορικά δεδομένα:
O όρος Μακεδονία, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι όρος ιστορικός και γεωγραφικός και όχι εθνολογικός.

ΠΗΓΗ: U.S. HELLENIC HUNTING, FISHING & SHOOTING ASSOCIATION FOR ENVIRONMENTAL CONSERVATION, Ν.Υόρκη.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΠΓΔΜ, FYROM, ΜΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ