Ο γύρος της Κρήτης με… πατίνια!!!


 Ο γύρος της Κρήτης με… πατίνια!!!


Στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και ανάδειξης του ολυμπιακού πλέον αθλήματος των πατινιών, καθώς και της προβολής ολόκληρης της Κρήτης, ο όμιλος κλασσικού αθλητισμού «ΠΡΕΒΕΛΗ», με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πατινιών WOLRD SKATE και τους Δήμους Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Aγ.Νικολάου σχεδιάζει τον αγωνιστικό γύρο τση Κρήτης με πατίνια!
Μια «Σκυταλοδρομία Αγάπης», από 15 έμπειρους αθλητές των αγωνιστικών πατινιών του Ο.Κ.Α Πρέβελη, με μήνυμα: «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ - ΔΩΣΕ ΖΩΗ», διασχίζοντας όλους τους νομούς τση Κρήτης!

ΣΗΜΕΡΑ, 3.9.2018:
09:00 Δημαρχείο Καστελίου Κισσάμου-Πάτημα: 88 χλμ. 20:00: Δρώμενα στην Πλατεία Αγοράς Χανίων: Χορευτικά από τους Βιγλάτορες, και παρουσιάσεις του ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών, και παιδικής αυτοάμυνας από τον αθλητικό σύλλογο «Κερίτης» του Δημ. Μαρινάκη.

4.9.2018: 
09:00: Πάτημα-Αλοϊδιανό Χάνι: 71,93 χλμ. 20:00: Δρώμενα στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη Ρεθύμνου, με χορευτικά από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, και παρουσιάσεις του ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών, και παιδικής αυτοάμυνας από την ακαδημία μαχητικών τεχνών Ρεθύμνου του Βαγγ. Συνολάκη.

5.9.2018: 
09:00: Αλοϊδιανό Χάνι-Μάλια 69,25 χλμ.20:00: Δρώμενα στην Πλατεία Ελευθερίας, με χορευτικά από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, και παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών.

6.9.2018: 
09:00: Μάλια-Άγ. Νικόλαος 58 χλμ.20:00: Δρώμενα στο Θεατράκι της Λίμνης, με χορευτικά από τις σχολές χορού Δ. Καπαράκη, και παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Γυρος Κρητης, πατινια,  αθλητικος τουρισμος, ολυμπιακοι αγωνες, αθλημα, Κρητη, αθλητισμος, ΠΡΕΒΕΛΗ, Δημος Χανιων, Δημος Ρεθυμνου, Δημος Ηρακλειου, Δημος Aγιου Νικολαου, Σκυταλοδρομια, Καστελι Κισσαμου, Πατημα, Χανια, Βιγλατορες, Κεριτης, Μαρινακης, Αλοιδιανο Χανι, Ρεθυμνο, χορος, Βρακοφοροι Κρητης, Συνολακης, Μαλια, Αγιος Νικολαος, Λιμνη Αγιου Νικολάου, Καπαρακη, skating, Crete

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ