«Ελλήνων Ιστορία»: Ένα ταξίδι στον χρόνο και την ιστορία της Ελλάδας


«Ελλήνων Ιστορία»:
Ένα ταξίδι στον χρόνο
και την ιστορία της Ελλάδας

Η Digital Content ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου συνδρομητικού κουτιού «Ελλήνων Ιστορία», που περιλαμβάνει 8 μονογραφίες, αφιερωμένες σε ιδιαίτερα σημαντικές περιόδους της ελληνικής ιστορίας.


Στην Συλλογή περιλαμβάνονται οι παρακάτω μονογραφίες:
• Αλέξανδρος ο Kατακτητής
 Ο θρίαμβος στο Μαραθώνα
 Ιερός Λόχος
 Εάλω η Πόλις
• Οθωμανοί Γενίτσαροι
 Βαλκανικοί Πόλεμοι
 Σμύρνη
 Χαμένες Πατρίδες.

Μεγάλο δώρο η πολυτελής σκληρόδετη εγκυκλοπαίδεια «Πολεμιστές» με 360 σελίδες γεμάτες αποκαλυπτικές περιγραφές. Από τον οπλίτη της Αρχαίας Ελλάδας και τον ιππότη του Μεσαίωνα μέχρι τις σύγχρονες Ειδικές Δυνάμεις, αυτό το βιβλίο προσεγγίζει το δράμα του πολέμου από την προοπτική των ανθρώπων που πήραν μέρος – είτε έζησαν πίσω από τις γραμμές είτε βίωσαν την τρομερή εμπειρία της μάχης.
Μπορείτε να βρείτε την Συλλογή «Ελλήνων Ιστορία» αποκλειστικά στο www.MyBoxes.gr με 39,90 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος των επί μέρους προϊόντων σε τιμές λιανικής ανέρχεται στα 114 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Αλεξανδρος, Μαραθωνας, Μαχη Μαραθωνα, Μαραθων, Ιερος Λοχος, Εαλω η Πολις, Κωνσταντινουπολη, Οθωμανοι, Γενιτσαροι, Βαλκανικοι Πολεμοι, Σμυρνη, Χαμενες Πατριδες, Πολεμιστες, οπλιτης, ιπποτης, Μεσαιωνας, Ειδικες Δυναμεις, Πολεμιστης, Μαχη Μαραθωνος, Οθωμανος, Γενιτσαρος, Ιστορια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ