Η φοβία είναι faux-βία… Με βάση τον Αριστοφάνη, οι γυναίκες της αρχαίας Ελλάδος παίρνουν την εξουσία και σώζουν τον κόσμο από τον φόβο! Μια ελληνική παράσταση στο Κάρνεγκι Χωλ


Η φοβία είναι faux-βία…

Με βάση τον Αριστοφάνη,
οι γυναίκες της αρχαίας Ελλάδος
παίρνουν την εξουσία και σώζουν τον κόσμο
από τον φόβο!
Μια ελληνική παράσταση στο Κάρνεγκι Χωλ

Το  POPULAR THEATER INC. με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνει την λαμπερή παραγωγή του καινούργιου αριστοφανικού τύπου μιούζικαλ «FAUX-BIA! THE MUSICAL», στις 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη και του Ομίλου για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων.


Το μιούζικαλ ακολουθώντας την καυστική σάτιρα του Αριστοφάνη πραγματεύεται την οικονομικο-κοινωνική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και... τον προφανή φόβο των ανδρών για δέσμευση, επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο, και δίνει την λύση μέσα από την δύναμη της γυναικείας λίμπιντο: Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΜΙΑ FAUX-BIA!!!
Η βασική μουσική πλατφόρμα είναι το κρητικό πεντοζάλι, ενώ κάθε ένα τραγούδι του πρωτοποριακού αυτού μιούζικαλ έχει διαφορετικό εθνικό υπόβαθρο (τανγκό, λάτιν, μπλουζ, ροκ εντ ρολλ, τζαζ, οριεντάλ, κινέζικο νανούρισμα, μπόλλυγουντ, φλαμένγκο, ρέγκε, ντίσκο, βαλς, κλπ.), αφού οι γυναίκες της αρχαίας Ελλάδος παίρνουν την εξουσία και σώζουν τον κόσμο από τον φόβο! Τι καλύτερο από το να επιτρέψουμε στην διεθνή γλώσσα της μουσικής να ανοίξει αυτόν τον διαπολιτισμικό διάλογο στην ψυχή του κοινού!
Το μιούζικαλ γράφει και σκηνοθετεί η διευθυντρια Θεάτρου του Ομίλου για την ΟΥΝΕΣΚΟ, Αγγελική Σάντορα, ακολουθώντας την σκηνοθεσία του αγαπητού της δασκάλου, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος με πολλή αγάπη και φροντίδα σκηνοθέτησε το έργο στην Ελλάδα το 2013 πριν το ταξίδι του στην Αμερική.

Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Σάντορα / Angelika Sandora, Σοφία Δάμα, Sophia Dama, Κωστής Σαββιδάκης, Silvana Gonzalez, Paloma de Vega, Θεόδωρος Πετρόπουλος, Τάσος Καρύδης. Συνολικώς παίζουν 28 καλλιτέχνες: Ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και μουσικοί από κάθε γωνιά του κόσμου!

Για εισιτήρια: Τηλ. 212-247-7800 η στο www.carnegiehall.org Box office at 57th street and 7th avenue.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑμιουζικαλ BIA, Νεα Υορκη, Υορκη, σατιρα, Αριστοφανης, κριση, φοβος, Κρητη, πεντοζαλι, τανγκο, λατιν, μπλουζ, ροκ εντ ρολλ, τζαζ, οριενταλ, Κινα νανουρισμα, μπολλυγουντ, φλαμενγκο, ρεγκε, ντισκο, βαλς, Ελλαδα, γυναικα, μουσικη, Σαντορα, Κωνσταντοπουλος, Αμερικη, Δαμα, Σαββιδακης, Πετροπουλος, Καρυδης
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ