Η υπόθεση αποζημιώσεως των κατοίκων του Διστόμου από την γερμανική θηριωδία ευρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά στην… Ιταλία!





Η υπόθεση αποζημιώσεως
των κατοίκων του Διστόμου
από την γερμανική θηριωδία
ευρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο,
αλλά στην… Ιταλία!


Η υπόθεση του Διστόμου ευρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο στην…Ιταλία. Και τούτο γιατί τα ιταλικά Δικαστήρια έκριναν αντισυνταγματικούς τους νόμους που εκδόθηκαν, μετά την γνωστή απόφαση της Χάγης. Έτσι η εκτέλεση της απόφασης του Διστόμου προχωρά και είναι η μόνη ελπίδα να ευδοκιμήσει, εάν παραμείνει βέβαια στην Ιταλία, και στα χέρια του Γερμανού δικηγόρου, δρ. Ι. Λάου, ο οποίος την χειρίζεται με εξαιρετική επιτυχία.
Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που οι Γερμανοί κινούνται υπογείως, για να την φέρουν στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα θα τους είναι εύκολο, με αναψηλάφηση, ακόμη και να την…εξαφανίσουν!
Αλλά και αυτό να μη κατορθώσουν στην Ελλάδα η εκτέλεση της αποφάσεως θα παγώσει αυτόματα, αφού για κάτι τέτοιο απαιτείται άδεια του υπουργού Δικαιοσύνης της Ελλάδος. Δηλαδή πολιτική απόφαση, την οποία, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι μπορούν να ελέγξουν απόλυτα και να μη δοθεί ποτέ! Όπως δεν έχει δοθεί τόσα χρόνια τώρα!
Για να αποφευχθεί κάποιο «ατύχημα» σαν αυτό που περιγράφεται παραπάνω, ο Περιφερειάρχης θα πρέπει να συζητά μόνον με τον Δήμαρχο Διστόμου και κυρίως με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητος Διστόμου και τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Ναζιστικής Κατοχής Διστόμου.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υπόθεσις του Δίστομου αποτελεί οδηγό για τα υπόλοιπα  μαρτυρικά χωριά και πόλεις της Ελλάδος…


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την γερμανική Κατοχή βλ. βιβλία του Γ. Λεκάκη:

 - «Ντοκουμέντα Γενοκτονίας», 2016.
 - «Οι σφαγές, οι λεηλασίες και οι ιεροσυλίες των ναζί κατά της ορθόδοξης Ελλάδας», 2016.
«Οι ελληνικές απαιτήσεις ισχύουν. Ντοκουμέντο: Η απόρρητη έκθεση του γερμανικού Κοινοβουλίου για τις οφειλές προς την Ελλάδα», εκδ. «Επίκαιρα-Α. Α. Λιβάνης», 27.3.2014.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ αποζημιωση, Διστομο, Γερμανοι, Κατοχη, θηριωδια, Λαου, Ιταλια, Βοιωτια, ναζι, Lau
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ