ΕΠΙΣΤΟΛΗ των Πτολεμαίων Μακεδόνων προς τους ΝΕΟΕΚΛΕΧΘΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τους ρωτά να απαντήσουν αν θα ακυρώσουν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
των Πτολεμαίων Μακεδόνων
προς τους ΝΕΟΕΚΛΕΧΘΕΝΤΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

τους ρωτά να απαντήσουν
αν θα ακυρώσουν
την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών


Η συντονιστική επιτροπή της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» απέστειλαν ΕΠΙΣΤΟΛΗ (στις 12.6.2019) προς τους ΝΕΟΕΚΛΕΧΘΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ. Κασαπίδη (Δ. Μακεδονίας), Χρ. Μέτιο (Α. Μακεδονίας), Απ. Τζιτζικώστα (Κ. Μακεδονίας) και μετά τα τυπικά λέει: «ευελπιστώντας να σας δούμε να συνεργάζεστε ως μία μονάδα σε θέματα που αφορούν τη Μακεδονία μας, μία Μακεδονία πληγωμένη, προδομένη και αγανακτισμένη από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ως πολίτες των περιφερειών σας και της Μακεδονικής περιφέρειας γενικότερα, θα θέλαμε να μάθουμε τις απόψεις σας επί της συμφωνίας των Πρεσπών, επί της αναγνώρισης γλώσσας, εθνικότητας, παραχώρησης ονόματος και ιστορίας της Μακεδονίας μας, επίσης θα θέλαμε να μάθουμε εάν στις εκδηλώσεις, ομιλίες περί της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, θα σας έχουμε αρωγούς ή όχι.
Περιμένουμε με αγωνία να κοινωνήσετε σε όλους εμάς, τους γηγενής Μακεδόνες, εάν προτίθεστε να κάνετε κινήσεις που σκοπό θα έχουν να ακυρώσουν την προδοτική συμφωνία και ποιες θα είναι οι άμεσες ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή. Θεωρούμε ότι ως εκπρόσωποι των πολιτών της Μακεδονίας, μετά την λαϊκή εντολή που λάβατε (26.5.2019, 2.6.2019) πρέπει ο ρόλος σας να είναι πρωταρχικός για τον σκοπό αυτό. Οι λανθασμένες πολιτικές παγίωσαν μια άδικη και επιζήμια γραμμή που όσοι την άγγιξαν ή προσπάθησαν να τροποποιήσουν, κατακερματίστηκαν πολιτικά. Δεδομένου ότι σε περίπου 4 εβδομάδες από σήμερα θα κληθεί ο Ελληνικός λαός στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές, θα θέλαμε την δημόσια τοποθέτησή σας για τις ενέργειές σας και φυσικά να βοηθήσετε ενεργά στις προσπάθειες ακύρωσης της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών».

Αναμένονται γραπτώς οι απαντήσεις...

Οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» είναι μια διαδικτυακή ομάδα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που επηρεάζουν την ζωή, την ψυχολογία και την αξιοπρέπεια των κατοίκων των περιφερειών που εκλέχτηκαν οι προαναφερόμενοι περιφερειάρχες.


ΛΕΞΕΙΣ: Πτολεμαιοι Μακεδονες, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Κασαπιδης, Μακεδονια, Μετιος, Τζιτζικωστας, Συμφωνια των Πρεσπων, Συμφωνια Πρεσπων, Πρεσπες, Σκοπιανο, Σκοπια, Μακεδονικο, ΠΓΔΜ, FYROM
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ