ATHENS MUSIC WEEK: ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ATHENS MUSIC WEEK

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

To  Athens Music Week  ή Διεθνής Συνάντηση για τη Μουσική Βιομηχανία στην Αθήνα (17 – 23 Ιουνίου 2019) είναι μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για την ανάδειξη νέων ταλέντων και ιδεών, μια μεγάλη γιορτή πολιτιστικής και δημιουργικής πολυμορφίας και αφορμή για διασυνδέσεις, νέες φιλίες και απρόσμενες ανακαλύψεις.
Η πραγματοποίηση του 1ου Athens Music Week  συμπίπτει με τα 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, προσφέροντας έτσι στο ευρύ κοινό και τους λάτρεις της μουσικής μία συναρπαστική μουσική εβδομάδα.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  περιλαμβάνει 121 διαφορετικές εκδηλώσεις,  στις οποίες συμμετέχουν:
            110 ομιλητές (εκ των οποίων πολύ αναγνωρίσιμοι Έλληνες δημοσιογράφοι, παραγωγοί & καλλιτέχνες, και 28 προσωπικότητες από το εξωτερικό),
o            21 πάνελ,
o            21 εργαστήρια,
o            16 παρουσιάσεις,
            80+ μουσικά σχήματα, Djs και ορχήστρες
            63 διαφορετικές μουσικές εκδηλώσεις
            34 διαφορετικοί χώροι (από αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, πλατείες, κήπους και στοές της Αθήνας έως και τις φυλακές του Σωκράτη!)

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα  των εκδηλώσεων ΕΔΩ.

Πολλοί γνωστοί  Έλληνες δημιουργοί, εκδότες, μουσικοί παραγωγοί, dJs, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, οργανωτές εκδηλώσεων, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι από πολλούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας,  συμμετέχουν στις  4 θεματικές ενότητες  του Athens Music  Week  και  στις μουσικές εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

Στο Athens Music Week είστε όλοι προσκεκλημένοι για να ενημερωθείτε και να εξερευνήσετε τις πτυχές της μουσικής δημιουργίας αλλά και για να διασκεδάσετε και να ανακαλύψετε τους κρυμμένους μουσικούς θησαυρούς της Αθήνας!

Γιατί η μουσική είναι πάνω από όλα μια μεγάλη γιορτή!

Η ΕΥΕΔ συμμετέχει ως θεσμικός υποστηρικτής στην 1η διοργάνωση του Athens Music Week, ενός νέου θεσμού  για την ανάδειξη της μουσικής πολυμορφίας της Αθήνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: ΕΥΕΔ.


ΛΕΞΕΙΣ: Μουσικη Βιομηχανια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ