Το 93% των σεξουαλικών εγκλημάτων στην Φινλανδία έγιναν από μετανάστες από ισλαμικές χώρες, λέει έρευνα της Αστυνομικής Ακαδημίας της χώρας!


Το 93%
των σεξουαλικών εγκλημάτων
στην Φινλανδία
έγιναν από μετανάστες
από ισλαμικές χώρες,
λέει έρευνα της Αστυνομικής Ακαδημίας
της χώρας!

Μια έρευνα για τα αστυνομικά δεδομένα της Φινλανδίας, από την Αστυνομική Ακαδημία της χώρας, δείχνει ότι 131 Φινλανδοί πολίτες έπεσαν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων, που διεπράχθησαν από αιτούντες άσυλο το 2016.
Συνολικά 1.052 αιτούντες άσυλο ήταν ύποπτοι για εγκλήματα το 2016 και, ουσιαστικά, όλοι ήταν άνδρες, από 29 έθνη. Τα 2/3 ήταν Ιρακινοί.
Οι Φινλανδές έπεσαν θύματα σε 8 από τις 10 περιπτώσεις που διαπράχθηκαν κυρίως από μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο: 108 από 116 υπόπτους σεξουαλικών αδικημάτων προήλθαν από ισλαμικές χώρες όπως το Ιράκ (83), το Αφγανιστάν (14) ή το Μαρόκο (6).
Σχεδόν το ήμισυ των σεξουαλικών αδικημάτων διεπράχθηκαν εναντίον κοριτσιών της Φινλανδίας, ηλικίας κάτω των 18 ετών, σύμφωνα πάντα με την μελέτη.
Μεταξύ των σεξουαλικών αδικημάτων, που υπέπεσαν οι αιτούντες άσυλο είναι ο βιασμός (το πιο συνηθισμένο, 32%). Σχεδόν 1 στις 7 περιπτώσεις, ή το 16%, ήταν ο βιασμός από συμμορίες και ένα άλλο 16% των αναφορών ήταν για σεξουαλική παρενόχληση.
Οι 3 από τις 5 σεξουαλικές επιθέσεις αιτουμένων άσυλο σημειώθηκαν σε δημόσιους χώρους, 1 στις 5 σε ιδιωτικές κατοικίες, 1 στις 10 σε κέντρα προσφύγων και 1 στις 4 σε άγνωστους χώρους.
Η έρευνα της Αστυνομικής Ακαδημίας για τα εγκλήματα των μεταναστών είναι η πρώτη στο είδος της στην Φινλανδία. Στην μελέτη αναφέρονται μόνο «σοβαρά εγκλήματα» και όχι παραβιάσεις των κανόνων ασύλου, κλπ.

ΠΗΓΗ: Voice of Europe, 14.5.2018.


Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: Φινλανδια, Αστυνομια, σεξουαλικο εγκλημα, εγκλημα, ισλαμ, Ιρακ, Αφγανισταν, Μαροκο, βιασμος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ