ΚΑΙ αρχαία ευρήματα μέσα στο εργοστάσιο της El Dorado στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής!!


ΚΑΙ αρχαία ευρήματα
μέσα στο εργοστάσιο
της El Dorado
στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής!!Σε άρθρα μου, στην εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, έγραφα για την επικινδυνότητα της εξορύξεως χρυσού στην Χαλκιδική, και άλλα πολλά.


Συγκεκριμένα: Άρθρο μου με τίτλο «Ενώ απαγορεύθηκε η εξόρυξη χρυσού στον Καναδά, η καναδική εταιρεία ήλθε να καταστρέψει την Θράκη και το Αιγαίο μας!!! Η Ρουμανία καταδικάσθηκε! Η Ουγγαρία απαγόρευσε το κυάνιο! Η ELDORADO GOLDS μόλυνε και την Τουρκία! Γνωμάτευσαν αρνητικά για την «επένδυση» στην Χαλκιδική. Κυάνιο, μια εξαιρετικά δηλητηριώδης ουσία. Ελληνική κυβέρνηση: Ρεκόρ Γκίνες του πιο βλάκα πωλητή!», στο φύλλο της 13.3.2013.


Ενώ με άρθρο μου στις 21.10.2015 έγραφα: «Ο σύγχρονος χρυσός Μακεδονίας-Θράκης».Και στις 11.11.2015 «Χρυσές αρχαιότητες στις «χρυσές» Σκουριές…»
Έλαβα, λοιπόν, από την κ. Ελ. Κυπραίου, μήνυμα με φωτογραφίες, για του λόγου το άληθες… Είναι βέβαια από μακριά, όπως μου γράφει, όμως είναι τα αρχαία που έχει μέσα στο εργοστάσιο η El Dorado στo χωριό Ολυμπιάδα του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής...

Και έπεται συνέχεια...

"Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες, παρά μόνον εκείνες που εγκατέλειψες" (Κλεόβουλος ο Λίνδιος).


ΛΕΞΕΙΣΑρχαιολογια, εργοστασιο Ελ Ντοραντο, Ολυμπιαδα, Χαλκιδικη, Χρνος Κομοτηνης, εξορυξη χρυσου, Καναδας, Θρακη, Αιγαιο, Ρουμανια, καταδικη, Ουγγαρια, κυανιο, μολυνση, Τουρκια, δηλητηριο, ελληνικη κυβερνηση, Μακεδονια, Σκουριες, Ολυμπιας, Δημος Αριστοτελη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ