«Ένα χαμόγελο για τον Γρηγόρη» με την Ζωή Τηγανούρια στην Αλεξανδρούπολη


«Ένα χαμόγελο για τον Γρηγόρη»
με την Ζωή Τηγανούρια

Μία φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη και ώρα 21:30.
Η συναυλία με τίτλο «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη» με την (Σαμο)Θρακιώτισσα συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια (που διέκοψε τις εργασίες της ειδικά για το γεγονός, καθώς γράφει μουσική για το soundtrack ταινίας του Hollywood) και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες!


Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Σαμοθρακίτη Γρηγόρη, προς αποκατάσταση της υγείας του.
Ερμηνεύει ο Σάκης Χαβιάρας.
Special Guest η Χριστίνα Μαραγκόζη.
Έκπληξη της βραδιάς, η εμφάνιση του π. Βασίλειου Κολέτσα στην ερμηνεία του «Σαμοθράκης Βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη Άνθιμου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.
Συμμετέχουν η 60μελής Μεικτή Χορωδία Δήμου Βόλβης μαζί με την Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο «Κλειγένης» υπό την διεύθυνση του Σταύρου Καραμάνη, και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, πλαισιωμένοι από ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.
Συμμετέχουν επίσης, η Πελαγία με την επιτυχία της «Δε ξέρω γιατί» σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη, και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας με το «Sax Solo Project».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν δύο παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο και σε όλην την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης, κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το «χρυσό» παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές, μπορούμε να στηρίξουμε και να δώσουμε δύναμη σε έναν συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη την αγάπη και την έμπρακτη παρουσία μας.

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ - Είσοδος: 15 ευρώ.
Σημεία προπώλησης:
• Theatro coffee & Drinks
• Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Σκαρλακίδου Φωτεινή

Η συναυλία είναι ένα Πολιτιστικό γεγονός των Ενώσεων Πολιτισμού & Ανάπτυξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ:


ΛΕΞΕΙΣ: Χαβιαρας, Μαραγκοζη, Κολετσας, Σαμοθρακη, Μητροπολιτης Ανθιμος, Τηγανουρια, Βολβη, Χορωδια, Ιερισσος, Κλειγενης, Καραμανης, Νικη της Σαμοθρακης, Μαιστρος, Πελαγια, Καλλιας, Παραολυμπιονικης, Καρυπιδης, Εβρος, Μιχαλεντζακης, Αλεξανδρουπολη, Οικοπαρκο Αλτιναλμαζη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ