10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού και 17ο Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού «ΥΠΕΡΙΑ» 2019


10ο Διεθνές Φεστιβάλ
Τουριστικών Ταινιών Αμοργού
και
17ο Συνέδριο Πολιτισμού
και Τουρισμού
«ΥΠΕΡΙΑ» 2019



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού και ο Δήμος Αμοργού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου 2019.


Ο κύριος στόχος του Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι να δημιουργήσει μία διεθνή πλατφόρμα, που θα συμβάλλει στον παγκόσμιο τουρισμό μέσω των οπτικοακουστικών μέσων.


Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι μέλος της CIFFT (Comité International des Festivals du Film Touristique), μιας Διεθνούς Ομοσπονδίας Φεστιβάλ με 18 μέλη.


 Όλες οι προβολές και οι διαλέξεις θα είναι ανοιχτές στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αμοργού ώστε να συλλέξουν πληροφορίες για τις τρέχουσες εξελίξεις στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού που θα βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας.


Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι αφιερωμένο στον Γάλλο σκηνοθέτη Λυκ Μπεσόν για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Αμοργού χάριν στη διάσημη ταινία του «Απέραντο Γαλάζιο».


Για την υποβολή ταινίων στο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μέχρι τις 20 Αυγούστου 2019.


Η υποβολή Ελληνικών παραγωγών στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο e-mail.


Παράλληλα, θα λάβει χώρα το 17ο Διεθνές Συνέδριο «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, αφιερωμένο στο «Πολιτιστικό Τοπίο» και θα εστιάσει στην Γαστρονομία, στην Οικολογία, στην Αγροτική Αρχιτεκτονική Αμοργού και στην Unesco.


Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προώθηση του πολιτισμού και του αειφόρου τουρισμού της Αμοργού, της περιφέρειας των Κυκλάδων & της Ελλάδας, καθώς και τη διαφύλαξη του τοπικού και διεθνούς περιβάλλοντος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΙΑ, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΑΜΟΡΓΟ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: Αμοργος, Διεθνες Φεστιβαλ Τουριστικων Ταινιων Αμοργου, τουρισμος, οπτικοακουστικα μεσα, Μπεσον, Απεραντο Γαλαζιο, ΥΠΕΡΙΑ, YPERIA, Πολιτισμος, Πολιτιστικο Τοπιο, Γαστρονομια, Οικολογια, Αγροτικη Αρχιτεκτονικη Αμοργου, Κυκλαδες, περιβαλλον, Amorgos
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ