Το 6ο Αντάμωμα Γειτονιάς στον Συνοικισμό Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019


Το 6ο Αντάμωμα Γειτονιάς
στον Συνοικισμό
Κωνσταντινουπολιτών
Θεσσαλονίκης


Την ετήσια συνάντηση των κατοίκων και φίλων του ιστορικού Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών διοργανώνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ., ο οικείος Σύνδεσμος Κατοίκων.
Πρόκειται για μια… ανοιχτή συνέλευση με σκοπό την ανθρώπινη συναναστροφή με μπύρες, σουβλάκια, αλλά και το ενδιαφέρον για τα θέματα των γειτονιών του Συνοικισμού!
Στις 6 μ.μ. θα ξεκινήσει «Το κυνήγι των συμβόλων», ένα διαδραστικό παιχνίδι που συνδυάζει την αναζήτηση στοιχείων, την επίλυση γρίφων και την αποκάλυψη ιστοριών που αφορούν τον Συνοικισμό Κωνσταντινουπολιτών. Το παιχνίδι διοργανώνει η εταιρεία gamecraft.gr και απευθύνεται σε παιδιά από Ε’ Δημοτικού έως Γ’ Λυκείου.
 Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., με τα καλωσορίσματα, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Χορευτικού Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών.
 Τέλος, στο Αντάμωμα Γειτονιάς και στο πλαίσιο της δράσης «Εμείς για τους άλλους», θα πραγματοποιηθεί ενέργεια για την ενίσχυση της Life is Life, της ομάδας που έχει δημιουργηθεί από γονείς με παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και με στόχο την οικονομική ενίσχυση για ιατρικές δαπάνες σε παιδιά που νοσούν.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη χορηγία της ταβέρνας-ρεστοράν Άμπελος (Δ. Βιζβίζη 3) καθώς και με την υποστήριξη του Vega Fun (Αλ. Συμεωνίδη 57) της αθλητικής ομάδας ΑΟΜ Πυλαίας.


ΛΕΞΕΙΣ: συναντηση, κατοικοι, Συνοικισμος Κωνσταντινουπολιτων, συνελευση, συναναστροφη, συμβολο, διαδραστικο παιχνιδι, Κωνσταντινουπολιτικα, παιδια, Χορος, Ανταμωμα Γειτονιας, νεοπλασματικες ασθενειες, ιατρικη δαπανη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ