Πρόγραμμα Εργαστηρίων για Παιδιά και Εφήβους 2019 - 2020 από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ


Πρόγραμμα Εργαστηρίων
για Παιδιά και Εφήβους
2019 - 2020
από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ


Οι Μορφές Έκφρασης ανακοινώνουν την έναρξη των εργαστηρίων τους για παιδιά και εφήβους!

Το «Παιδί & Τέχνη», το μικρό σχολείο των τεχνών, ανοίγει κι εφέτος τις πόρτες του για να χαρίσει στα παιδιά έναν χώρο έκφρασης και δημιουργίας!

Ο Θωμάς Κινδύνης εδώ και 27 χρόνια, από τότε που ίδρυσε την ομάδα του τις Μορφές Έκφρασης, έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες του, εργαστήρια  για τα παιδιά όπου το χαμόγελο και η χαρά βρίσκουν χώρο έκφρασης και δημιουργίας. Με ιδιαίτερη αγάπη και ξεχωριστή φροντίδα η τέχνη γίνεται για τα παιδιά ένα δεύτερο σπίτι, ένας χώρος όπου μπορούν να παίξουν, να εκφραστούν, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, τις κοινωνικές τους δεξιότητες, την φαντασία τους και να βρουν φίλους, συνοδοιπόρους στον πιο όμορφο κόσμο, τον κόσμο που τα ίδια δημιουργούν.

Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά από μόλις 3 ετών έως και εφήβους 16 ετών. Αναλυτικά τα εργαστήρια που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:

·        Θεατρικά εργαστήρια / σε συνδυασμό  με Μουσική, Τραγούδι, Κίνηση
Ομάδες:  3-4 ετών / 4- 5 ετών/ 6-12 ετών / 12-16 ετών
·        Ρομποτική / και εφαρμογές στο θέατρο (9-15 ετών)
·        Ζωγραφική & εικαστικά / Θεατρικές προσεγγίσεις μέσα από τις εικαστικές τέχνες
(9-12 ετών)
·        Παραμυθένια Ορχήστρα / Ορχήστρα , χορωδία, λόγος και κίνηση (9 -16 ετών)

Όπως λέει και ο ίδιος, τα παιδιά θα πρέπει στην εποχή μας να έχουν όσο το δυνατό περισσότερη επαφή με τις τέχνες:

«Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και με το περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη που αυτές μας προσφέρουν απλόχερα. Καλλιεργούμε την  καλαισθησία, την χαρά του παιχνιδιού ηρεμία και ευχαρίστηση!».

 Περισσότερα ΕΔΩ!
Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002.
Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφρασης, τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002.

 ΛΕΞΕΙΣ: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, εργαστηριο, Παιδ και Τεχνη, θεατρο για παιδια, ΚΙνδυνης, Θεατρικο εργαστηριο, Μουσικη, Τραγουδι, Κινηση, ρομποτικη, ζωγραφικη, εικαστικα, ορχηστρα, χορωδια, λογος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ