Μετά το δημοσίευμα του ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για την κατάντια των σχολείων της ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ… το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και ήδη καταφθάνουν πολλά mails στο γραφείο της υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως - Προς νέον δήμαρχο Ελευσίνος, κ. Οικονόμου ΕΝΤΑΥΘΑ - του Λ. Μπαρτατίλα


Μετά το δημοσίευμα
του ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
για την κατάντια των σχολείων
της ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ…
το θέμα έχει πάρει διαστάσεις
και ήδη καταφθάνουν πολλά mails
στο γραφείο της υπουργού Παιδείας
κ. Κεραμέως

Προς νέον δήμαρχο Ελευσίνος,
κο Οικονόμου,
ΕΝΤΑΥΘΑ…



Συγχαρητήρια στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας.
Οι κάτοικοι της πόλης, γνωρίζουν ότι το έργο σας είναι δύσκολο, αφού αν και η Ελευσίνα έχει αναδειχθεί ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021 - δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε μισό έργο.

Δήμαρχε, κύριε Οικονόμου,

παρά την χρονική πίεση που υπάρχει, έχετε ένα διπλό μεγάλο πλεονέκτημα:
H ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ως μία από τις 5 Ιερές πόλεις της αρχαιότητας και ως σχολείο για τον ΑΝΘΡΩΠΟ - χαίρει μεγάλου θαυμασμού από ανθρώπους εκτός πόλεως και εκτός Ελλάδος. Επίσης, η πόλη μας διαθέτει λαμπρούς ανθρώπους (νέους και μεγαλύτερους) που προσφέρουν ανιδιοτελώς για την πόλη, αρκεί η προσφορά τους να μην γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης αλαζονικών και κομματικών συμφερόντων, όπως συνέβη στο παρελθόν.
Είναι ντροπή για μία πόλη που έχει τον τίτλο της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ να παρουσιάζει τέτοια εικόνα σχολείων, στα Γυμνάσια, Λύκεια και Δημοτικά.


Με την επίλυση αυτού του προβλήματος, θα δείξετε την αποτελεσματικότητα και την δυναμική σας, από την έναρξη των εργασιών σας ως Δημάρχου, αλλά και από την εκκίνηση του σχολικού έτους.
Στην περίπτωση που δεν το αντιμετωπίσετε επιτυχώς, ως Δήμαρχος και ως Δημοτικό Συμβούλιο, πως θα επιτύχετε στο μείζον, δηλαδή την επιτυχή ανάπτυξη, εάν δεν μπορέσετε το έλασσον;
Εξ αιτίας του τίτλου της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 2021, το θέμα έχει πάρει διαστάσεις σε εφημερίδες και διαδίκτυο, σε εσωτερικό και εξωτερικό και ήδη καταφθάνουν mails στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Κεραμέως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απ' αυτά θα δημοσιεύσουμε ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

Οι δημότες της ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ και η Ιστορική Παγκοσμιότητα της ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ θα σας βοηθήσουν, εάν δείξετε βούληση, θέληση, δυναμισμό, πράξη, συνεργασία.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!
(υπό τον όρο ότι θα είσαστε αποτελεσματικοί).


ΛΕΞΕΙΣ: ελευσινα, ελευσις, σχολεια, Κεραμεως, παιδεια, γκραφιτι, ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021, Υπουργειο Παιδειας, δημαρχος Ελευσινας, Οικονομου
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ