«Οι μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων» του Αυστραλού βιοκαλλιεργητή, Andre Leu


«Οι μύθοι περί ασφαλών
φυτοφαρμάκων»
του Αυστραλού βιοκαλλιεργητή,
Andre Leu

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά οδός 75) εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Αυστραλού βιοκαλλιεργητή Andre Leu με τίτλο: «Οι μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων». Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το περιεχόμενο του βιβλίου του, το οποίο εστιάζει στους μύθους που συντηρούν οι βιομηχανίες φυτοφαρμάκων, όπως το γεγονός ότι είναι εξονυχιστικά ελεγμένα, τα υπολείμματα τους είναι δήθεν ασφαλή σε μικρές ποσότητες, ότι διασπώνται και ελέγχονται από αξιόπιστες αρχές και πως είναι απαραίτητα για την καλλιέργεια.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέματα ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση οργανώνεται από τον Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής που είχε και την πρωτοβουλία της έκδοσης του εν λόγω βιβλίου. Με την παρούσα εκδήλωση ο συγγραφέας κ. Andre Leu, τ. πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας (IFOAM), δίνει την δυνατότητα στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, στους παραγωγούς και τους καταναλωτές βιολογικών προϊόντων αλλά και στο ευρύτερο κοινό να ενημερωθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει με τη χρήση φυτοφαρμάκων.

ΠΗΓΗ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, 21 Ιανουαρίου 2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 21.1.2020.


ΛΕΞΕΙΣασφαλες φυτοφαρμακο, Αυστραλος,  βιοκαλλιεργητης, Λε, Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων, βιοκαλλιεργεια, Λεου, ασφαλη φυτοφαρμακα, φυτοφαρμακο, καλλιεργεια, Συλλογος Βιοκαλλιεργητων Αγορων Αττικης, Βιολογικη Γεωργια, βιολογικα προιοντα, φυτοφαρμακα, γεωργια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ