Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι ενιαίο και αδιαίρετο - Καθηγητής Ηλ. Μόσιαλος, υπουργός της κυβέρνησης… Γ. Παπανδρέου και εκπρόσωπος της κυβέρνησης… Κυρ. Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό: «Οι Έλληνες έκαναν σπίτια με δανεικά των Γερμανών - δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες πρώτες κατοικίες από τους Γερμανούς» - του Περ. Δανόπουλου


Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα
είναι ενιαίο και αδιαίρετο

Καθηγητής Ηλ. Μόσιαλος,
υπουργός της κυβέρνησης… Γ. Παπανδρέου
και εκπρόσωπος της κυβέρνησης…
Κυρ. Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό:
«Οι Έλληνες έκαναν σπίτια
με δανεικά των Γερμανών!
Δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες
πρώτες κατοικίες από τους Γερμανούς…»

Του οικονομολόγου Περικλή Δανόπουλου


Πόσο πιο φανερό θα μπορούσε να γίνει το γεγονός, ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι ενιαίο και αδιαίρετο σε ό,τι αφορά τον δοσιλογισμό...

Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής και υπουργός επικρατείας στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου το 2011. Με απόφαση του πρωθυπουργού. Κυρ. Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό.
Η επιβεβαίωση της αριστείας!!!

Ο καθηγητής Ηλ. Μόσιαλος.

Ο ''έγκριτος'' κ. Μόσιαλος, το 2011, δήλωνε στο «Mega Σαββατοκύριακο»:
«Οι Έλληνες έκαναν σπίτια με δανεικά των Γερμανών - δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες πρώτες κατοικίες από τους Γερμανούς…»

Αυτοί είναι οι άριστοι και οι εκλεκτοί.
Ψοφοδεείς απέναντι στο γερμανικό μεγαλείο.
Αυτή είναι η κυρίαρχη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία... τα πάντα τα χρωστάμε στην χώρα της Μέρκελ...

Φυσικά δεν επρόκειτο, ούτε πρόκειται ποτέ, ο κύριος Καθηγητής να αναφερθεί, στο αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, το οποίο η Γερμανία χρωστά εξ ολοκλήρου και το οποίο έχει φτάσει νομιμότοκα, σχεδόν στα 400 δισεκ. (βιβλίο «Ιδού ο λογαριασμός σας κα Μέρκελ» του Τζανή Γκούσκου), ούτε στα σχεδόν 8.000 αρχαία που έκλεψαν οι Γερμανοί επί Κατοχής της χώρας («Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής» κ.ά. βιβλία του Γιώργου Λεκάκη*).


Η πτωχή πλην τίμια Ελλάδα, δάνεισε από το έλλειμμά της στην χώρα που αιματοκύλισε ολάκερη την Ευρώπη και ακόμα έκανε πίσω στις όποιες απαιτήσεις είχε το 1953, ώστε να ανοικοδομηθεί η Γερμανία. Και αυτό το περιβόητο ''Γερμανικό θαύμα'' που οφείλεται στην ''μεγαλοψυχία'' των συμμάχων (αλλά φυσικά κυρίως στην υστερόβουλη τακτική τους, ώστε η Γερμανία να αποτελέσει ανάχωμα στην Σοβιετική επέκταση), δημιούργησε το νέο Ράιχ, το οποίο πλέον απομυζά τους Ευρωπαϊκούς λαούς, με άλλους πια μηχανισμούς.


Η υποταγή στα συμφέροντα της χώρας που κατάστρεψε την πατρίδα μας, που ρούφηξε τα πάντα, που δημιούργησε πάνω από 100 ολοκαυτώματα και που χρωστά τεράστια ποσά στην χώρα, νοείται ως προτέρημα και ένδειξη αριστείας που φυσιολογικά ανταμείβεται από τους σύγχρονους Κουίσλινγκ που διαφεντεύουν τον τόπο.

Ως πότε άραγε, θα αφήνουμε τον κάθε εφιάλτη, τον κάθε Νενέκο, να ζει ανάμεσά μας και εις βάρος μας;

(*) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την γερμανική Κατοχή βλ. βιβλία του Γ. Λεκάκη:

 - «Ντοκουμέντα Γενοκτονίας», 2016.
 - «Οι σφαγές, οι λεηλασίες και οι ιεροσυλίες των ναζί κατά της ορθόδοξης Ελλάδας», 2016.
«Οι ελληνικές απαιτήσεις ισχύουν. Ντοκουμέντο: Η απόρρητη έκθεση του γερμανικού Κοινοβουλίου για τις οφειλές προς την Ελλάδα», εκδ. «Επίκαιρα-Α. Α. Λιβάνης», 27.3.2014.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 29.3.2020.

ΛΕΞΕΙΣπολιτικο συστημα, Ελλαδα, Μοσιαλος, υπουργος, Παπανδρεου, κυβερνηση, Μητσοτακης, κορωνοιος, Ελληνες, σπιτι, δανεικα, Γερμανοι, πρωτη κατοικια, Γερμανος, Δανοπουλος, πολιτικος, δοσιλογισμος, υπουργος επικρατειας, 2011, πρωθυπουργος, κορωναιος, ιδιοκτησια, δανειο, Γερμανια, νεοφιλελευθερισμος, ιδεολογια, χρεος, Μερκελ, αναγκαστικο κατοχικο δανειο, Γκουσκος, Κατοχη, Αρχαιοκαπηλιες, Ευρωπη, 1953, ανοικοδομηση, Γερμανικο θαυμα, συμμαχοι, Σοβιετικη Ενωση, Ραιχ, ολοκαυτωμα, Κουισλινγκ, εφιαλτης, Νενεκος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ