dr. Thomas Cowan: «Οι ιοί είναι απεκκρίσεις ενός τοξικού κυττάρου. Επηρεαζόμαστε άμεσα από τον ηλεκτρισμό. Δείτε την Ηλέκτριση της γης. Η λύση: Να αναπτύξεις πιο δυνατές πνευματικές ικανότητες» - του Απ. Τσακρίδη


dr. Thomas Cowan:
«Οι ιοί είναι απεκκρίσεις τοξικού κυττάρου.
Επηρεαζόμαστε άμεσα από τον ηλεκτρισμό.
Δείτε την Ηλέκτριση της γης...

Η λύση: Να αναπτύξεις πιο δυνατές
πνευματικές ικανότητες»…

ηλεκτρολόγου μηχανικού ΤΕ

Το 1918, μετά την τεράστια πανδημία της Ισπανικής Γρίπης, ο Ρούντολφ Στάινερ[1] ρωτήθηκε.. τι ήταν όλο αυτό που συνέβη;
Και αυτός απάντησε:
«Οι ιοί είναι απλούστατα απεκκρίσεις ενός τοξικού (δηλητηριασμένου) κυττάρου».

Με λίγα λόγια, οι ιοί είναι κομμάτια DNA ή RNA με μερικές άλλες πρωτεΐνες, οι οποίες προκύπτουν από το κύτταρο και συμβαίνουν όταν το κύτταρο είναι δηλητηριασμένο. Το αποτέλεσμα αυτό δηλαδή δεν προκύπτει από μόνο του, πρώτα πρέπει να προσβληθεί το κύτταρο!

 Ο ομιλητής για να γίνει πιο κατανοητός στον κόσμο που τον παρακολουθεί, κάνει την εξής ερώτηση:

-Αν ήσουν ένας διάσημος ιατρός δελφινιών, που έχεις μελετήσει την ζωή των δελφινιών στον Αρκτικό κύκλο για όλη σου την ζωή… και η ζωή των δελφινιών κυλούσε ομαλά και ξαφνικά σε ενημέρωναν ότι όλα τα δελφίνια ή τα περισσότερα εξ αυτών πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο… Κάτι συνέβη στον Αρκτικό κύκλο, μπορείς να έρθεις να ερευνήσεις την κατάσταση;

Αλλά έχεις την δυνατότητα μόνο μίας ερώτησης, πριν ξεκινήσεις την έρευνα των θανάτων:

Α - Θα ήθελες να ρωτήσεις στοιχεία για το γενετικό υλικό των πεθαμένων δελφινιών;
Β - Θα ήθελες να εξετάσεις ένα δελφίνι και μετά κάποιο άλλο; Για να διαπιστώσεις εάν έχουν κάποιον ιό μεταδοτικό που τα σκοτώνει;
Γ - ή θα ρωτούσες, με απλά λόγια… μήπως έχει μολυνθεί το νερό;;; μήπως κάτι δημιουργεί οικολογική καταστροφή και διατάραξε την ζωή των δελφινιών;;;

Σαν την EXXON VALDEZ για παράδειγμα. Ήταν η πρώτη ασύλληπτη θαλάσσια οικολογική καταστροφή στην Αμερική. Το 1989, ένα τάνκερ προσαράζοντας σε ύφαλο μόλυνε την θάλασσα με 40.000 τόνους πετρελαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και για την ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ της BP

Όλοι οι συνευρισκόμενοι απάντησαν ομόφωνα στον ομιλητή το «Γ» ερώτημα. Επομένως γιατί θα συνέβαινε αυτό; Όταν τα κύτταρα δηλητηριάζονται από έναν εξωγενή παράγοντα, προσπαθούν να εξαγνιστούν εκκρίνοντας υπολείμματα, που εμείς ονομάζουμε ιούς.

Αν πάμε στην τωρινή θεωρία για τους ιούς που αναφέρονται εξωσώματα και στον τελευταίο επί κεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), σε ομιλία που έχει πραγματοποιηθεί για την πολυπλοκότητα των ιών, θα δούμε ότι συμβαδίζει απόλυτα με την τρέχουσα άποψη για το τι είναι πραγματικά ένας ιός.



«Οι ασθένειες είναι δηλητηριάσεις»

Για να δούμε τι ακριβώς έγινε το 1918 (αρχές 20ού αιώνος).
Σε κάθε μεγάλη πανδημία τα τελευταία 150 χρόνια της ανθρωπότητας, υπήρξε ένα κβαντικό άλμα στην Ηλέκτριση της γης. Συγκεκριμένα στα τέλη του Φθινοπώρου του 1917, με την εισαγωγή των ραδιοηλεκτρικών κυμάτων σε όλον τον κόσμο.

................................................................. 
Σχόλιο Απ. Τσακρίδη:

Η εξασθένιση ή attenuation της χρησιμοποιούμενης εκπεμπόμενης συχνότητας, οφείλεται στα συστατικά της ατμόσφαιρας. Γι’ αυτό παρατηρούμε, τα τελευταία χρόνια στον ουρανό, αεροπλάνα τα οποία ιονίζουν την ατμόσφαιρα, κάνοντας την, περισσότερο αγώγιμη.
....................................................................

Επομένως αν εκθέσεις οποιονδήποτε οργανισμό σ’ ένα νέο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, τότε αμέσως επηρεάζεις όλο το περιβάλλον που περικλείει αυτόν τον οργανισμό και ως φυσικό επόμενο τον δηλητηριάζεις! Έτσι, σκοτώνεις κάποιους και οι υπόλοιποι μπαίνουν σε κάποια αναστολή ζωτικών λειτουργιών (χρόνια νοσήματα).
Παρ’ όλο που αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν όλο και περισσότερο και για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, συνήθως είναι ασθενείς στα γεράματα και ύστερα πεθαίνουν.

Στην επιδημία του 1918, το Τμήμα Υγείας της Βοστώνης, αποφάσισε να ερευνήσει την μεταδοτικότητα του ιού. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, χρησιμοποίησαν ανθρώπους για να κάνουν κάποια πειράματα και να ελέγξουν την μεταδοτικότητα του ιού. Έτσι πήραν εκατοντάδες ανθρώπους που κουβαλούσαν την γρίπη και με τεχνητό τρόπο (εμβόλιο) προσπάθησαν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους ανθρώπους που ήταν υγιείς. Τελικά η έρευνα τους δεν απέδωσε και έτσι δεν κατάφεραν να αποδείξουν την μεταδοτικότητα.

Το έκαναν ακόμα και σε άλογα, και δεν μπόρεσαν να αποδείξουν την μεταδοτικότητα του ιού, ούτε με αυτό τον τρόπο.[2]


Στην αναφερθείσα χρονική εποχή, πώς γίνεται ένας ιός να μεταδόθηκε από το Κάνσας στην Νότιο Αφρική μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, δηλαδή ολόκληρος ο πλανήτης να έχει αποκτήσει ταυτόχρονα τα ίδια συμπτώματα, παρά το γεγονός ότι η μετακίνηση γινόταν μόνο με άλογα και πλοία; Δεν υπήρξε ποτέ καμμία εξήγηση ή κάποια επίσημη ανακοίνωση, απλά απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν πώς έγινε όλο αυτό.

Ας σκεφτούμε, λοιπόν, ότι, με όλη αυτήν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τις συχνότητες που έχουμε όλοι στις τσέπες μας και στις παλάμες μας, έχουμε την δυνατότητα να στείλουμε σήμα μέσω συχνοτήτων, στην Ιαπωνία και να φτάσει την ίδια στιγμή. Οπότε όσοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε ολόκληρο τότε απατάται.


Μετέπειτα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήρθε και η επόμενη μεγάλη πανδημία. Τότε έγινε η εισαγωγή των ραντάρ σε όλον τον πλανήτη, καλύπτοντας με το φάσμα τους όλο το πεδίο της Γης. Πρώτη φορά οι άνθρωποι εκτίθενται σε αυτά.

Το 1968, υπήρξε η γρίπη του Χονγκ-Κονγκ. Τότε ήταν η πρώτη φορά που ο πλανήτης γη είχε μια προστατευτική στρώση γύρω από τις Ζώνες βαν Άλλεν (Van Allen), που ουσιαστικά ενσωματώνουν τα κοσμικά πεδία, από τον Ήλιο και την Γη, την Σελήνη και τον Δία και τα διανέμει στους ζωντανούς οργανισμούς της Γης. Έστειλαν δορυφόρους που εκπέμπουν ραδιενεργές συχνότητες στις Ζώνες βαν Άλλεν και μετά από έξι μήνες από αυτό το γεγονός, υπήρξε μία μεγάλη πανδημία από έναν νέο ιό.

Τους τελευταίους έξι μήνες, έχει υπάρξει μία νέα δραματική αλλαγή, μία μετάβαση σ’ ένα ολοκαίνουργιο νέο πεδίο ηλέκτρισης της Γης. Πολλοί γνωρίζουν ήδη, τι είναι. Αυτό έχει το όνομα του 5G internet (Δίκτυο 5ης γενιάς). Για χάρη της νέας τεχνολογίας, αυτήν την στιγμή υπάρχουν 20.000 δορυφόροι που εκπέμπουν ακτινοβολία, όπως η συσκευή που εκπέμπει ακτινοβολία και την έχουμε στα χέρια μας και που χρησιμοποιούμε σε όλην την διάρκεια της ημέρας. Αυτό που γίνεται τώρα, δεν είναι συμβατό με την υγεία μας. Δεν είναι συμβατό με την Ανθρωπότητα.
Είμαστε όντα, που επηρεαζόμαστε άμεσα από τον ηλεκτρισμό, καθώς μέσα μας, έχουμε και εμείς ηλεκτρικά φορτία.

Ποια ήταν η πρώτη πόλη στον Πλανήτη, που εφαρμόστηκε πλήρως η τεχνολογία του δικτύου 5G;
Αυτή ήταν η Γιουχάν της Κίνας!!!

ΔΕΙΤΕ την σχετική ομιλία του Θ. Μέτση, ΕΔΩ.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μία πρωτοφανή κρίση που έχει να κάνει πλέον με την ύπαρξή της που όμοια της, δεν έχει ξαναδεί.

Τελειώνοντας, θα αναφέρω ένα απόσπασμα του Ρουντολφ Στάινερ, που είχε γραφτεί το 1917, τότε ήταν μια άλλη εποχή, αλλά μοιάζει τόσο επίκαιρο στις μέρες μας.

«Τις εποχές, που δεν υπήρχαν καθόλου ηλεκτρικά ρεύματα, όταν ο αέρας ακόμα δεν είχε κατακλυστεί από ηλεκτρικά πεδία, ήταν πιο εύκολο να είσαι ανθρώπινος. Γι’ αυτόν τον λόγο, για να μπορείς να είσαι απλά ανθρώπινος την σήμερον ημέρα, είναι απαραίτητο να αναπτύξεις πιο δυνατές πνευματικές ικανότητες απ’ ό,τι ήταν απαραίτητο πριν από έναν αιώνα».

Αποχαιρετώντας, λοιπόν, σας συμβουλεύω να κάνετε ό,τι μπορείτε, για να αναπτύξετε τον εαυτό σας μαζί με τις πνευματικές και ψυχικές σας ικανότητες, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και σκληρό να είσαι «ανθρώπινο ον» στις μέρες μας.

ΑΚΟΥΣΤΕ την ΟΜΙΛΙΑ του Cowan, ΕΔΩ.

(*) Η ομιλία του dr. Thomas Cowan[3], έγινε στην “Health And Human Rights Summit” στην Tucson, Αριζόνα, ΗΠΑ, στις 12 Μαρτίου 2020.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 13.3.2020.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


[1] Ο Rudolf Joseph Lorenz Steiner (1861 – 1925), ήταν Αυστριακός φιλόσοφος και αρχιτέκτονας, Έγινε ιδιαίτερα γνωστός, κατά τις αρχές του 20ού αιώνα, με την ίδρυση του πνευματικού κινήματος της Ανθρωποσοφίας.

[2] ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Arthur Firstenberg «Αόρατο Ουράνιο Τόξο» όπου καταγράφονται χρονικά, όλα στα στάδια ηλέκτρισης που υπέστη ο πλανήτης μας.

[3] Ο δρ. Cowan έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιατρών για την Ανθρωποσοφική Ιατρική και είναι ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος Weston A. Price. Επίσης έχει μελετήσει και γράψει για πολλά θέματα στην ιατρική, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, της ομοιοπαθητικής, της ανθρωποσοφικής ιατρικής και της βοτανοθεραπείας.


ΛΕΞΕΙΣ: Κοουαν, ιος, τοξικο κυτταρο, ηλεκτρισμος, Ηλεκτριση, πνευματικη ικανοτητα, πνευματικη δυναμη, Τσακριδης, 1918, πανδημια, Ισπανικη Γριπη, Σταινερ, ιοι, απεκκριση, τοξικοτητα, δηλητηριο, κυτταρα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ