Και η... κορωνοτρέλλα συνεχίζεται…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΔΩ.
Και η κορωνοτρέλλα συνεχίζεται…

Και η τρέλλα με έναν από τους (τουλάχιστον 20) κορωνοϊούς που κυκλοφορούν και… ζουν ανάμεσά μας, συνεχίζεται… με ευθύνη των πληροφορητών και των διαχειριστών κρίσεων, επιστημόνων και πολιτικών…

Περισσότερες από τις μισές έγκυες γυναίκες που εισήχθησαν σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου με κορωνοϊό, προέρχονταν από μαύρο, ασιατικό ή μειονοτικό πληθυσμό, βάσει δεδομένων από έγκυες γυναίκες, που έγιναν δεκτές σε 194 μαιευτικές μονάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο με θετική λοίμωξη covid-19 μεταξύ 1ης Μαρτίου και 14 Απριλίου 2020. Η μελέτη διαπίστωσε ότι, από τις 427 έγκυες γυναίκες στο νοσοκομείο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, 233 προέρχονταν από τις παραπάνω ομάδες - δηλαδή το 56%: 103 από Ασία, 90 μαύρες, κλπ.

Πώς λοιπόν, τέτοιες έρευνες να μην αυξάνουν την «ρητορική του εθνικού μίσους»;

Μόνο στο Twitter εντοπίσθηκαν 891.000 tweets, που εκφράζουν μίσος για τους Ασιάτες ή κατηγορώντας τους για τον covid-19!!!

Ενώ όλο αυτό, με τον τρόπο που το χειρίστηκαν οι κυβερνήσεις, από τις 29 Μαΐου, έκανε να έχουν ξοδευτεί σχεδόν 4,7 εκατομμύρια λίρες σε… απάτες σχετικές με τον κορωνοϊό, σε εθνικό επίπεδο στην Μεγ. Βρετανία, όπου περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έπεσαν σε χέρια αετονύχηδων, τυχοδιωκτών, ευκαιριακών και τους εξαπάτησαν, σύμφωνα με το ActionFraud, το κέντρο αναφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου για απάτη και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο…

ΠΗΓΗ: εφημ. Κόντρα News, 13.6.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 13.6.2020.

Αποδομητική επίδραση της Nattokinase στην πρωτεΐνη Spike του SARS-CoV-2 - η νατοκινάση παρουσιάζει δυνατότητα αναστολής της μόλυνσης από SARS-CoV-2 μέσω της αποδόμησης της πρωτεΐνης S. ΠΗΓΗ: Takashi Tanikawa, et. al. Degradative Effect of Nattokinase on Spike Protein of SARS-CoV-2 - Molecules 2022, 27(17), 5405; https://doi.org/10.3390/molecules27175405, 24.8.2022.
Περισσότερες από ένα εκατομμύριο ζωές θα μπορούσαν να είχαν σωθεί εάν τα εμβόλια για τον COVID-19 είχαν μοιραστεί πιο δίκαια με χώρες με χαμηλότερο εισόδημα το 2021, σύμφωνα με μαθηματικά μοντέλα που ενσωματώνουν δεδομένα από 152 χώρες. Η πιο ομοιόμορφη κατανομή εμβολίων και η συνακόλουθη μείωση των λοιμώξεων μπορεί επίσης να επιβραδύνουν την εμφάνιση των παραλλαγών του SARS-CoV-2. - ΠΗΓΗ: "COVID vaccine hoarding might have cost more than a million lives - Low- and middle-income nations would have had lower death rates if vaccines had been shared more equitably", Nature Medicine, 2.11.2022.

Οι κορωνοϊοί SARS-CoV-2 και κορωνοϊοί των νυχτερίδων είχαν κοινό πρόγονο, μόλις πριν από λίγα χρόνια, διαπιστώνει μια ανάλυση γονιδιώματος που παρουσιάστηκε στο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υγείας στην Σιγκαπούρη στις 8 Νοεμβρίου 2022. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στις νυχτερίδες ο άμεσος πρόγονος του ιού που προκαλεί το COVID-19. Οι κορωνοϊοί ανταλλάσσουν κομμάτια RNA μεταξύ τους, μια διαδικασία που ονομάζεται ανασυνδυασμός. Ο άμεσος πρόγονος του SARS-CoV-2 πιθανότατα σχηματίστηκε από διάφορους ιούς και έκτοτε ανασυνδυάζεται και μεταλλάσσεται σε νυχτερίδες. Δεδομένου του χρόνου που έχει περάσει, οι πιθανότητες να το αναγνωρίσουμε «είναι σχεδόν μηδενικές», λέει ο εξελικτικός ιολόγος Έντουαρντ Χολμς ΠΗΓΗ: "Chances of finding COVID-virus ancestor ‘almost nil’, say virologists - Genome analysis finds SARS-CoV-2 and bat coronaviruses shared an ancestor just a few years ago, but extensive recombination has muddied the picture", Nature, 10.11.2022.


Κορωνοιος, κορονοιος, Αποδομηση Nattokinase πρωτεινη σπαικ Spike SARS CoV 2 νατοκιναση ναττοκιναση αναστολη μολυνσης μολυνση πρωτεινη S ζωη ζωες σωτηρια εμβολια δικαια κοινωνικη δικαιοσυνη εισοδημα 2021, χωρες ομοιομορφη κατανομη εμβολιων εμβολιο λοιμωξη επιβραδυνση παραλλαγη παραλλαγες δικαιη κατανομη φαρμακων φαρμακο φαρμακα κορωνοιοι νυχτεριδα κοινος προγονος, αναλυση γονιδιωμα 7ο Παγκοσμιο Συνεδριο Υγειας υγεια Σιγκαπουρη 2022 νυκτεριδα ιος κορονοιοι RNA ανασυνδυασμος του ιοι μεταλλαξη νυχτεριδες εξελικτικος ιολογος εξελικτικη ιολογια κορωνοτρελλα κορωνοτρελα κορονοτρελλα κορονοτρελα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ