«Οι αρχαίοι γίγαντες που κυβέρνησαν την Αμερική: Οι χαμένοι σκελετοί και η μεγάλη συγκάλυψη του Smithsonian» του Richard Dewhurst

«Οι αρχαίοι γίγαντες
που κυβέρνησαν την Αμερική:
Οι χαμένοι σκελετοί
και η μεγάλη συγκάλυψη του Smithsonian»
του Richard Dewhurst 

Του Γιώργου Λεκάκη


Τον Φεβρουάριο του 2014 ως συγγραφέας του μήνα είχε επιλεχθεί ο συγγραφέας και ερευνητής Richard Dewhurst, κυρίως για το βιβλίο του «The Ancient Giants Who Ruled America: The Missing Skeletons and the Great Smithsonian Cover-Up» / «Οι αρχαίοι γίγαντες που κυβέρνησαν την Αμερική: Οι χαμένοι σκελετοί και η μεγάλη συγκάλυψη του Smithsonian», που είχε κυκλοφορήσει σε 8 γλώσσες.

Ο Richard J. Dewhurst είναι ο βραβευμένος με το βραβείο Emmy συγγραφέας του ντοκυμανταίρ μεγάλου μήκους «Dear America: Letters Home from Vietnam» / «Αγαπητή Αμερική: Γράμματα από το Βιετνάμ». Είναι απόφοιτος του NYU με πτυχία δημοσιογραφίας, σεναρίου κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης, έχει γράψει και επεξεργαστεί σενάρια και κείμενα για το History Channel, το Arts & Entertainment Channel, το PBS, την Fox Television, το Fox Films, το ABC News, το TNT, την Paramount Pictures και το Miami Herald.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΕΔΩ.

"Ο γίγαντας της Καταλίνα":
Ένας από τους 3.781 σκελετούς  "Ινδιάνων" που είχε βρεθεί.
Το μήκος του σκελετού ήταν 2,74 μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ, ΕΔΩ.


Στο νέο του βιβλίο ««The Ancient Giants Who Ruled America: The Missing Skeletons and the Great Smithsonian Cover-Up», χρονολογεί σχολαστικά τους «χαμένους» γιγαντιαίους σκελετούς, ενός από τα μεγαλύτερα μουσειακά συγκροτήματα του κόσμου, του Smithsonian.

ΠΗΓΗ: Graham Hancock, 31 Ιανουαρίου 2014. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 2.2.2014.

 ΛΕΞΕΙΣ: αρχαιοι γιγαντες, Αμερικη, χαμενοι σκελετοι, συγκαλυψη, Σμιθσονιαν, Ντιουχαρστ, γιγαντας, σκελετος, Βιετναμ, γιγαντιαιος σκελετος, γιγαντας της Καταλινα, Ινδιανος, Ινδιανοι

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ