Η συμβολή της Μινωικής Γραφής στην ανάπτυξη του τόπου μας στην Ημερίδα Τουρισμού ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η συμβολή της Μινωικής Γραφής
στην ανάπτυξη του τόπου μας
στην Ημερίδα Τουρισμού
ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης το περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, διοργανώνει Ημερίδα Τουρισμού ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ το Σαββάτο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. στα Χανιά στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων – ΜΑΙΧ, Αίθουσα «Ποσειδών».
Θέμα της Ημερίδας η οικονομία της Κρητικής Φιλοξενίας για το 2021, Κρήτη-4 Εποχές με σκοπό τη παραγωγή αποτελεσμάτων τα οποία να μπορούν να αξιοποιηθούν από επιχειρηματίες και φορείς του νησιού.


Συμμετέχουν ομιλητές από τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ι.Τ.Ε., ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Μ.Α.Ι.Χ., Α.Σ.Τ.Ε.Κ., την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επαγγελματικοί φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και των υπηρεσιών.

 

Στα πλαίσια αυτής της ημερίδα, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, κατά τις 13.00, θα μιλήσει ο δρ. Μηνάς Τσικριτσής, με θέμα «Συμβολή της Μινωικής Γραφής στην ανάπτυξη του τόπου μας» - το θέμα σχετίζεται με τον τουρισμό, τα προϊόντα κ.ά. - ΑΚΟΥΣΤΕ αυτήν την ΟΜΙΛΙΑ, ΕΔΩ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΜΙΝΩΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΕΔΩ.


Προσκεκλημένοι και κοινό, λόγω υγειονομικών συνθηκών θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα μέσω διαδικτύου από την Ψηφιακή Πλατφόρμα ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, την Ψηφιακή Εφημερίδα Γραφίδα και στο YouTube.


Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού (COVID-19).

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 25.9.2020.


 ΛΕΞΕΙΣ: Μινωικη Γραφη, αναπτυξη, Ημεριδα Τουρισμου ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, περιοδικο ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Τουρισμος, ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, Μεσογειακο Αγρονομικο Ινστιτουτο Χανιων, Κρητη, Τσικριτσης

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ