Εκδήλωση των φορέων που προσέφυγαν στο ΣτΕ υπέρ της παραμονής των αρχαιοτήτων στον Σταθμό ΜΕΤΡΟ Βενιζέλου Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση των φορέων
που προσέφυγαν στο ΣτΕ
υπέρ της παραμονής
των αρχαιοτήτων
στον Σταθμό ΜΕΤΡΟ
Βενιζέλου Θεσσαλονίκης

Παρακολουθούμε κι εμείς τόσο τη δημόσια συζήτηση, όσο και αυτήν της Ομάδας της Κίνησής μας. Αποφασίσαμε σήμερα - λίγο νωρίτερα απ όσο το σχεδιάζαμε- να σας ενημερώσουμε για μια διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουμε όλοι οι φορείς που προσφύγαμε στο ΣτΕ. Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση είχε αποφασιστεί πριν και ανεξάρτητα από τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες. Στόχος είναι να παρουσιαστεί η σημαντικότητα και το τεχνικώς εφικτό της παραμονής των αρχαιοτήτων στο Σταθμό Βενιζέλου. Έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν σημαντικοί άνθρωποι από τον ελληνικό και τον διεθνή επιστημονικό χώρο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τα ΑΡΧΑΙΑ στο ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΔΩ.

Με δεδομένο ότι η υπόθεσή μας βρίσκεται ήδη στο ΣτΕ, και αναμένεται η απόφαση, υπάρχει μια ευαίσθητη ισορροπία που απαιτεί από εμάς τη μέγιστη προσοχή. 

 Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021.

Θα επισπεύσουμε την δημόσια αναγγελία της και μέσα στις επόμενες μέρες θα βγάλουμε με Δελτίο Τύπου με σαφείς αναφορές στο περιεχόμενο και τον στόχο της, καλώντας τους πολίτες να πάρουν μέρος στη ζωντανή συζήτηση.

Σχετικά με την συζήτηση που ζητούν πολλά μέλη και φίλοι/ες, η Εκτελεστική είναι απόλυτα σύμφωνη. Λόγω της προετοιμασίας της διαδικτυακής εκδήλωσης υπάρχει πρακτική δυσκολία για την άμεση πραγματοποίηση της. Η πρότασή μας είναι να γίνει αμέσως μετά.

Θα επανέλθουμε σύντομα με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, παραμένουμε σε εγρήγορση και συνεχίζουμε!

ΠΗΓΗ: Εκτελεστική Γραμματεία της Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, kinisipoliton@googlegroups.comΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 27.2.2021.

αρχαιοτητες Σταθμος ΜΕΤΡΟ Βενιζελου Θεσσαλονικης, Θεσσαλονικη, Σταθμος Βενιζελου
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ