ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ - ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ - του Κ. Βαγιόπουλου

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

Του μαθηματικού Κώστα Βαγιόπουλουkvagio55@yahoo.gr

 

Η σύνοδος των πλανητών Κρόνου - Πλούτωνα συμβαίνει 3 φορές κάθε αιώνα και δυστυχώς συνέβη το 2020...

Για όσους γνωρίζουν η πιστεύουν στην επίδραση των ουρανίων σωμάτων στην ζωή μας σας δίνω μια ερμηνεία.

Η σύνοδος τους δείχνει κάποιο σοβαρό γεγονός που θα επηρεάσει πολύ κόσμο οριστικά και αμετάκλητα.

Τι γεγονός θα γίνει εξαρτάται από το ζώδιο που θα γίνει η σύνοδος και από τον συνδυασμό των ιδιοτήτων που έχουν: το Ζώδιο, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.


Θα σας δώσω παραδείγματα από τις 3 συνόδους που έγιναν 1900 – 2000 και μίας το 1789

Α) Σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα είχαμε το 1982 στο ζώδιο του Ζυγού. (Στις 27ο)

Άρα περιμένουμε να φέρει το τέλος η περιορισμό των παραδοσιακών σχέσεων – επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Ο Ζυγός είναι ζώδιο της ισορροπίας άρα δεν θα χρησιμοποιηθεί βία όποτε τα αποτελέσματα αυτής της συνόδου δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.

Πράγματι Είχαμε τρία γεγονότα:

1) Το νέφος από καυσαέρια που είχε καλύψει τον ουρανό της Αθηνάς με αποτέλεσμα να παρθούν περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία (Δακτύλιος - μονά ζυγά)

 2) Η εμφάνιση της ασθένειας του AIDS που δυσκόλεψε τις ανθρώπινες σχέσεις και

 3) Για πρώτη φορά έγινε η θέσπιση του πολιτικού γάμου που ανέτρεψε την μέχρις τότε διαδικασία του θρησκευτικού γάμου. Τα νέα μέτρα παραμένουν, δεν ανακληθήκαν μέχρι σήμερα (2020).

ΑΡΑ και σήμερα (2020) τα νέα περιοριστικά μέτρα που μας επιβάλλουν δυστυχώς θα παραμείνουν...

 

Β) Σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα έγινε το 1947 – 1948 στο ζώδιο του Λέοντα (13ο) Άρα περιμέναμε να φέρει τον περιορισμό (Κρόνος) η τέλος (Πλούτωνας) σε παραδοσιακά βασίλεια (Διότι ο Λέων συμβολίζει τα βασιλικά αξιώματα – αυτοκράτορες) και μέτρα ελέγχου - περιορισμού στους ανθρώπους.

Πράγματι έτσι έγινε.

Με την λήξη του 2ου Παγκοσμίου πολέμου διαλύθηκε η Βρετανική αυτοκρατορία, η Ιαπωνική αυτοκρατορία, η Ιταλική αυτοκρατορία και δημιουργήθηκαν νέες αυτοκρατορίες η Αμερικάνικη, η Σοβιετική και η Κομμουνιστική Κίνα (με πολλά περιοριστικά μέτρα στην ζωή των ανθρώπων)

Γ) Σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα είχαμε το έτος 1914 στην 2η μοίρα Καρκίνου (την Τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου) πάνω στην Φθινοπωρινή Ισημερία που σημαίνει δυσάρεστο γεγονός που θα επηρεάσει όλον τον κόσμο. Η δεύτερη σύνοδος έγινε τον Μάιο του 1915 στις 1η μοίρα του Καρκίνου

 (ο Κρόνος στον Καρκίνο είναι σε αδυναμία)

Το ζώδιο του Καρκίνου συμβολίζει την οικογένεια, την εστία, την περιοχή κατοικίας, τις οικογενειακές καταβολές – παραδόσεις, το παρελθόν μας. Άρα η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα θα καταστρέψει όλα αυτά.

Πράγματι:

 Ο Α Παγκόσμιος πόλεμος 1914-1918 είχε τέτοια αποτελέσματα διότι είχαμε αλλαγές συνόρων, πρόσφυγες, χάσιμο εστιών.σε πολλά μέρη της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και στην περιοχή μας. (Μικρασιατική καταστροφή).

Επίσης, μερικά Βασιλικά καθεστώτα κατέρρευσαν τότε (Ρωσίας – Τουρκίας – Αυστροουγγαρίας) λόγω της συνόδου Κρόνου - Ποσειδώνα (την 1.8.1917) στην 5 μοίρα του Λέοντα (Ο Λέων συμβολίζει τα βασιλικά αξιώματα).

 

Δ) Σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα είχαμε το 1786 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Υδροχόος συμβολίζει την πολιτική με την ευρεία έννοια, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επανάσταση στο κατεστημένο, την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κατάργηση των αξιωμάτων. Η κατάλυση της προηγούμενης εξουσίας θα γίνει με τρόπο βίαιο. (διότι ο Υδροχόος κυριαρχείται από τον πλανήτη Ουρανό που συμβολίζει την έκρηξη) κα με χρήση συνθημάτων διότι ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα (=Επικοινωνία).

Πράγματι:

2 χρόνια μετά, το 1788 και το 1789 ξεκίνησε η Γαλλική επανάσταση που έφερε όλα τα προαναφερόμενα αποτελέσματα...!!!

Την 10ετια του 1780-1790 επίσης δημιουργήθηκε το κράτος των Η.Π.Α. μετά από επανάσταση κατά των Άγγλων Η διέλευση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο φέρνει νέες πολιτικές καταστάσεις μετά από επανάσταση.


Το 2020 είχαμε σύνοδο Κρόνου - Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου (στις 23ο)

Γίνεται δυο φορές, μια φορά τον Απρίλιο του 2019 (τότε κάηκε η Παναγία των Παρισίων) και η δεύτερη που είναι και η ακριβής τον Ιανουάριο του 2020 (τότε άρχισε η διάδοση του Κορωνοϊού)

Και τα δύο γεγονότα ήταν σχεδιασμένα να γίνουν - δεν ήταν τυχαία,.και θα γίνουν και άλλα δυσάρεστα στα επόμενα 5-10 χρόνια.

Το τι θα πάθουμε τα επόμενα χρόνια θα το βρούμε από τον συνδυασμό των ιδιοτήτων ΚΡΟΝΟΥ – ΠΛΟΥΤΩΝΑ – ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ.

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Κρόνος, συμβολίζει τον έλεγχο, περιορισμό, πειθαρχία, την στέρηση.

Πλούτωνας, συμβολίζει το τέλος μιας κατάστασης,την ριζική ανατροπή, τον θάνατο (με την ευρεία έννοια), αλλά και το μεγάλο πλήθος ατόμων.

ΑΡΑ η Σύνοδος ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ με λίγα λόγια συμβολίζει:

Κατάλυση εξουσίας – ομαδικούς περιορισμούς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ = συμβολίζει την μέθοδο – τον προγραμματισμό - τον ψυχρό υπολογισμό

Δεν έχει συναίσθημα αλλά έχει τυπικούς τρόπους, Πρέπει να γίνει.

Επίσης συμβολίζει την κάθε είδους εξουσία (Πολιτική – Θρησκευτική - Οικονομική)

 ΣΥΝΘΕΣΗ :

 Με μέθοδο – προγραμματισμό (χωρίς χρήσης άμεσης βίας) θα επέλθει το τέλος η ο περιορισμός κάθε ελευθερίας που είχαμε στην ζωή μας όπως :

α) της εξουσίας που έχουν οι κυβερνήσεις μας (δηλαδή ο λαός)

β) περιορισμός - έλεγχος στην επικοινωνία των ανθρώπων

γ) Περιορισμό στην χρήση των χρημάτων σου αφού όλες σου οι οικονομικές δραστηριότητες θα ελέγχονται από τις τράπεζες. Δηλαδή θα είσαι όμηρος των τραπεζιτών η του νέου τρόπου οικονομικής συναλλαγής (ψηφιακό χρήμα – κρυπτονομισματα).

Πράγματι

Με την προκατασκευασμένη πανδημία του Κορωναιού όλοι ακλουθούν τις εντολές – συμβουλές του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας η των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών.και αυτών που βρίσκονται πίσω από την «βιτρίνα» αυτών.με τελικο στόχο τον παγκόσμιο έλεγχο

Α) Περιορισμοί – έλεγχοι της ζωής των ανθρώπων ήδη γίνονται, από τώρα (2020) με δικαιολογία τον Κορωνοιό και θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια δυστυχώς.

1. Με τις τηλεαγορές θα καταργηθεί το μετρητό χρήμα έτσι ώστε να σε ελέγχουν οικονομικά.

2. Με την τηλεργασία θα γνωρίζουν κάθε στιγμή που βρίσκεσαι, τι κάνεις., τι λες.....

3. Υποβιβασμός της Θρησκείας. Τα βιβλία των θρησκευτικών θα μοιάζουν με κόμικς, ώστε να μειωθεί η επίδραση της θρησκείας στην ζωή μας.

(Είχαμε κυβέρνηση άθεων του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έχουμε άθεη πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας)

4. Ευκολία στην αναγνώριση με την κατασκευή νέας αστυνομικής ταυτότητας θα έχει σε chip τα βιομετρικά σου δεδομένα και έναν αριθμό για κάθε χρήση.

(Όπως έβαζαν στο χέρι έναν ανεξίτηλο αριθμό οι Γερμανοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης το 1940 - 44)

5. Γρήγορο εντοπισμό Μέσω της νανοτεχνολογιας σχεδιάζουν να σε «σταμπάρουν» με ιδικό chip – νανοσωματίδια για άμεση αναγνώριση, με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας (Όπως της 5 G)

Με όπλο τα κανάλια και τον φόβο του Κορωνοϊού θα σε κάνουν ό,τι θέλουν, όπως είναι να ζεις σε ένα στρατόπεδο, ώστε να επιτύχουν την δημιουργία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ;

Θα πετάξετε το κινητό σας και την κάρτα αγορών;


Β) Η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα θα φέρει τα επόμενα χρόνια γεγονότα δύσκολα, κυρίως διασπάσεις – απώλειες εξουσιών δηλαδή θα γίνει μεταφορά εξουσίας – δύναμης σε νέες αρχές η άτομα. Η αρχή έγινε το 2020 με τα μέτρα των ομαδικών περιορισμών που μας επέβαλαν και θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια όπως είδατε στα παραδείγματα που ανέφερα τι γίνεται όταν έχουμε σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα. Θα αφορούν κέντρα εξουσίας : κυβερνήσεις – μεγάλες εταιρίες – οργανισμούς (διότι ο Αιγόκερος συμβολίζει την εξουσία) κυρίως σε χώρες που έχουν κυρίαρχη θέση στον κόσμο δηλαδή Η.Π.Α., Κίνα, Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η θέση τώρα του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο αυξάνουν την ένταση των διασπάσεων αυτών.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 6.1.2021.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, πλανητης ΚΡΟΝΟΣ, πλανητης ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ, πλανητης ΠΛΟΥΤΩΝ, κορωνοιος, κορονοιος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ