ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ: Η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει. Χρησιμοποιεί την πανδημία ως όπλο για να αυγατίσουν τα ήδη τεράστια κέρδη των super market και των μεγαλοεπιχειρηματιών!

ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ:
Η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει.

Χρησιμοποιεί την πανδημία ως όπλο
για να αυγατίσουν τα ήδη τεράστια κέρδη
των super market
και των μεγαλοεπιχειρηματιών!

«Τη στιγμή που οι μαθητές στοιβάζονται ανά 25 σε κάθε τμήμα, οι εργαζόμενοι σαρδελλοποιούνται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και οι αστυνομικοί είναι περισσότεροι από τους γιατρούς, η κυβέρνηση βρίσκει την  πηγή του κακού στο… υπαίθριο εμπόριο! Μας λένε ότι ο ιός μεταδίδεται στις αγορές μας και όχι σε κλειστούς χώρους!

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!

Χρησιμοποιούν την πανδημία ως όπλο για να αυγατίσουν τα ήδη τεράστια κέρδη των super market και των μεγαλοεπιχειρηματιών!

ΩΣ ΕΔΩ!!!

Γι’ αυτό, το Δ.Σ. του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής εκάλεσε όλα τα μέλη του Συλλόγου σε μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την περασμένη Δευτέρα (8.2.2021) στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με στόχο να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απόφαση κλεισίματος των Σαββατιάτικων Αγορών Βιοκαλλιεργητών και Λαϊκών Αγορών.

Απέναντι στην πολιτική που μας κλείνει τα σπίτια απαντάμε με Ενότητα και Αγώνα! Καλούμε μαζί μας τους παραγωγούς Λαϊκών Αγορών, τους καταναλωτές, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!».

ΠΗΓΗ: ΣΥ.Β.Α.Α., εφημ. ΚΟΝΤΡΑ NEWS, ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 10.2.2021.

ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ, κυβερνηση, κοροιδια, πανδημια, κορωνοιος, κορονοιος, κερδη, κερδος, super market, σουπερ μαρκετ, μεγαλοεπιχειρηματιες, ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ