«Στελέχη» του οίκου Dior έχουν ζητήσει να επισκεφθούν Ακρόπολη, Ηρώδειο, Ναό Ηφαίστου, Παναθηναϊκό Στάδιο, Ναό Ποσειδώνα Σουνίου, και Ναό Διός Νεμέας

«Στελέχη» του οίκου Dior
έχουν ζητήσει να επισκεφθούν
Ακρόπολη, Ηρώδειο, Ναό Ηφαίστου,
Παναθηναϊκό Στάδιο,
Ναό Ποσειδώνα Σουνίου,
και Ναό Διός Νεμέας...

Από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΠΟΑ ανακοινώνεται ότι στελέχη του οίκου μόδας Dior έχουν ζητήσει να επισκεφθούν στις 26, 27 και 28 Απριλίου αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Συγκεκριμένα, την Ακρόπολη, το Ηρώδειο, τον Ναό του Ηφαίστου, το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, και τον Ναό του Δία, στη Νεμέα.

Άλλο, επίσημο, αίτημα δεν έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Εφόσον υποβληθεί, θα εξετασθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο 3028/2002 «Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Στελέχη του οίκου έχουν επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα την Ελλάδα και την Αθήνα. Σημειώνεται, ότι στην ανακοίνωση του γαλλικού οίκου για την παρουσίαση της επόμενης συλλογής, γίνεται αναφορά στην Αθήνα, ως τόπος παρουσίασης της συλλογής και όχι σε συγκεκριμένο τόπο.

ΠΗΓΗ: ΥΠΠΟΑ, ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 23.4.2021.

οικος μοδας Dior, Ντιορ, Ακροπολη, Ηρωδειο, Ναος Ηφαιστου, Παναθηναικό Σταδιο, Ναος Ποσειδωνα Σουνιου, Ναος Διος Νεμεας, Ακροπολις Αθηνων, Ωδειο Ηρωδου Αττικου, Ηφαιστειο, Ηφαιστος, Θησειο, Καλλιμαρμαρο Σταδιο, Ποσειδωνας Σουνιο, Νεμεα, 1929, Nelly's, Nelly, Νελλη, Νελυ, Νελλυ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ