Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Δικαιώματα - υποχρεώσεις καταναλωτών - Διαδικτυακές απάτες - Συμβουλές για online αγορές

Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Δικαιώματα
υποχρεώσεις καταναλωτών
Διαδικτυακές απάτες
Συμβουλές για online αγορές

O Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ΔΗΚΕΚΕ, οργανώνουν τον 2ο Κύκλο με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όλο τον μήνα Απρίλιο, κάθε Σάββατο στις 4.00 το απόγευμα.

 

Σάββατο 17 Απριλίου 2021:

Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών-Διαδικτυακές απάτες-Συμβουλές για online αγορές εν όψει των πασχαλινών αγορών.

Ομιλητής:

Νίκος Τσεμπερλίδης

Πρόεδρος Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών ΚΕΠΚΑ ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις - τις οποίες μπορείτε να καταθέτετε τηλεφωνικά έως την Παρασκευή 16 Απριλίου στο τηλέφωνο 2310 759766, 2310 762400.

H διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε κ. Κώστας Αμανατιάδης.

Οργάνωση, Συντονισμός, Παρουσίαση: Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 13.4.2021.

Ηλεκτρονικο Εμποριο – Δικαιωματα καταναλωτων - υποχρεωσεις καταναλωτων - Διαδικτυακες απατες - απατη, online αγορες

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ