Πορεία μνήμης των Γενοκτονιών, για «Δικαιοσύνη» Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων στην ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ και το ΣΥΔΝΕΫ, στις 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021…

Πορεία μνήμης των Γενοκτονιών,
για «Δικαιοσύνη» Ελλήνων,
Αρμενίων, Ασσυρίων
στην ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ και το ΣΥΔΝΕΫ, στις 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021…

Κάλεσμα προς όλους τους οργανισμούς της Ελληνικής κοινότητας

Ως μέλη και στο πλαίσιο της «Ενωμένης Πρωτοβουλίας Δικαιοσύνης», η Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων της Αυστραλίας συνεργάζεται με τις Ασσυριακές και τις Αρμενικές κοινότητες για να οργανωθεί πορεία για «Δικαιοσύνη» στο Σύδνεϋ και στη Μελβούρνη στις 24 Απριλίου 2021.

Η πορεία είναι όχι μόνο για να τιμηθεί η μνήμη των Γενοκτονιών, των Αρμενίων, των Ελλήνων αλλά και άλλων, αλλά και για τον Πρωθυπουργό να αναγνωρίσει τις εν λόγω Γενοκτονίες.

Δεδομένων των μαχητικών ενεργειών του σημερινού Τουρκικού καθεστώτος, η άσκηση πίεσης στην Αυστραλιανή κυβέρνηση να υιοθετήσει μια ισχυρότερη στάση σε αυτά τα θέματα είναι υψίστης σημασίας, όχι μόνο για να τιμήσει τις αναμνήσεις των προγόνων μας, αλλά ακόμη πιο σημαντικό να σταλεί ένα μήνυμα στην Τουρκία ότι η Κύπρος, η Ελλάδα και η Αρμενία υποστηρίζονται από μια ισχυρή διασπορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΕΔΩ.

Λεπτομέρειες για την πορεία στην Μελβούρνη ως ακολούθως:

Εκκίνηση στις 2 μ.μ. από Federation Square.

Email: info@pontos.org.au

 

Λεπτομέρειες για την πορεία στο Σύδνεϋ ως ακολούθως:

Εκκίνηση στις 3 μ.μ. από The Domain.

Email: info@pontos.org.au

 

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί.

Υεΐαν κ’ ευλοΐαν.

ΠΗΓΗ: Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας, αρ. πρωτ.: 2021.118, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 15.4.2021, εφημ. ΚΟΝΤΡΑ NEWS, 24.4.2021.

 


Πορεια μνημης, Γενοκτονια, Δικαιοσυνη, Γενοκτονια Ελληνων, Γενοκτονια Αρμενιων, Γενοκτονια Ασσυριων, ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ, ΣΥΔΝΕΥ, Σιδνει, Αυστραλια, Γενοκτονιες, Τουρκοι, Τουρκια, Υεια, υγεια, ευλοια, ευλογια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ