Νέα γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ – ΛΕΡΟΣ

Νέα γραμμή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ
– ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
– ΛΕΡΟΣ

Δρομολογήθηκε από την Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES το πλοίο HELLENIC HIGHSPEED, στη νέα γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ – ΛΕΡΟΣ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΕΔΩ.


Η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λέρου, που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής Λέρου θα έχει ορίζοντα τεσσάρων μηνών, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, ενώ το πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια καθημερινά εκτός Σαββάτου, με διανυκτέρευση στην Λέρο:
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοίο HELLENIC HIGHSPEED, ανήκει στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, μέλος της Κοινοπραξίας BLUE STAR FERRIES. Ναυπηγήθηκε το 1996, ταξιδεύει με ταχύτητα 34 κόμβων και μπορεί να φιλοξενήσει 724 επιβάτες και 175 οχήματα.

Για αυτή την ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη, στην Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES και ειδικότερα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεοδωράτο Διονύση, ο οποίος ως φίλος της Λέρου, στέκεται πάντοτε στο πλευρό μας, δίνοντας λύση στα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 28.5.2021.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ – ΛΕΡΟΣ, ΙΚΑΡΙΑ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ