Νέος Σεμιναριακός Κύκλος Αιγυπτιολογίας

Νέος Σεμιναριακός Κύκλος
Αιγυπτιολογίας

Νέος Σεμιναριακός Κύκλος Αιγυπτιολογίας αρχίζει.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο (3ο Διαδυκτιακό) Σεμινάριο Αιγυπτιολογίας του Ελλ. Ινστιτούτου Αιγυπτιολογίας,  το οποίο ξεκινά αρχές Ιουνίου και θα είναι ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ, σε πραγματικό χρόνο (μέσω ΖΟΟΜ).

Πιθανότερη ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 19:00’-21:00’. Πρόκειται για εκτενή εισαγωγή στην Αιγυπτιολογία και στην αρχαία αιγυπτιακή γλώσσα, στην ιερογλυφική γραφή, στην θρησκεία, στην τέχνη και στην επιστήμη των Αιγυπτίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΑΙΓΥΠΤΟ, ΕΔΩ.

Το Ελληνικόν Ινστιτούτον Αιγυπτιολογίας ξεκίνησε ήδη με μεγάλη επιτυχία, μέσω διαδικτύου λόγω της έκρυθμης καταστάσεως, Κύκλους Μαθημάτων, στα πλαίσια του Σεμιναρίου Αιγυπτιολογίας, τόσο για προχωρημένους όσο και για αρχαρίους.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των πιλοτικών διαδικτυακών κύκλων μαθημάτων, ο επόμενος νέος 1ος Κύκλος (20 πλήρη δίωρα μαθήματα) θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου 2021, ένα μάθημα ανά εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, για 20 εβδομάδες, εκτός των μεγάλων αργιών. Ολιγομελή επίλεκτα τμήματα.

Πιθανότερη ημερομηνία ενάρξεως θα είναι η Τετάρτη 9η Ιουνίου και η ώρα 19:00’-21:00’. Περισσότερες λεπτομέρειες και ο Σύλλαβος θα δοθούν μετά από επικοινωνία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: hieg-aker.org@otenet.gr, s.tsourinaki@yahoo.com

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 16.5.2021.

Αιγυπτιολογια, αρχαια αιγυπτιακη γλωσσα, ιερογλυφικη γραφη, αιγυπτιακη θρησκεια, αιγυπτιακη τεχνη, επιστημη, Αιγυπτιοι, Αιγυπτος, ιερογλυφικα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ