Δέκα ταξειδιωτικοί δημοσιογράφοι, από όλον τον κόσμο, στην Λέρο, το πρώτο νησί στην Ελλάδα, φιλικό προς τον ποδηλάτη!

Δέκα ταξειδιωτικοί δημοσιογράφοι,
από όλον τον κόσμο,
στην Λέρο,
το πρώτο νησί στην Ελλάδα,
φιλικό προς τον ποδηλάτη!

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 19 Μάιου 2021, δέκα ταξειδιωτικοί δημοσιογράφοι, bloggers και τουριστικοί πράκτορες με σκοπό την ανάδειξη των μοναδικών ποδηλατικών διαδρομών του νησιού σε όλον τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΛΕΡΟ, ΕΔΩ.

Οι νέοι αυτοί δημοσιογράφοι καταξιωμένοι στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης διατηρούν ένα πιστό κοινό που εμπιστεύεται τις ταξιδιωτικές προτάσεις τους.

Ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέρου είχε αναλάβει την περιήγηση και ξενάγηση των επισκεπτών.

Ο Δήμος Λέρου, τον Σεπτέμβριο του 2020 πιστοποιήθηκε ως το πρώτο νησί στην Ελλάδα που είναι φιλικό προς τον ποδηλάτη με το σήμα Bike Friendly Destination και σε λιγότερο από έναν χρόνο, εν μέσω πανδημίας, η Λέρος κατάφερε να προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου.

Στην συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Λέρου, κ. Μ. Κόλια, και τον αντιδήμαρχο κ. Δ. Καστή, εδήλωσαν εντυπωσιασμένοι και γοητευμένοι από το δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών που προσφέρει το νησί, με τις εκπληκτικές διαδρομές για όλα τα γούστα, με την κατάλληλη σήμανση και την μορφολογία του εδάφους, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι η Λέρος σύντομα θα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδηλατικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Ο Δήμαρχος Λέρου εδήλωσε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη της μοναδικότητος του νησιού παγκοσμίως, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως και αυτή του ποδηλατικού.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 24.5.2021.

Λερος, ποδηλατικη διαδρομη, ταξιδι, ταξειδι, Ποδηλατικος Συλλογος Λερου, τουρισμος, ποδηλατης, Bike Friendly Destination, ποδηλατο, ποδηλατες
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ