ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΔΙΑΒΑΣΕ τα ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ του ΘΕΟΥ του ΚΩΣΤΑ ΔΟΥΚΑ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ,
ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΔΙΑΒΑΣΕ
τα ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ του ΘΕΟΥ
του ΚΩΣΤΑ ΔΟΥΚΑ

Σήμερα δεν υπάρχει επιστημονικό σύγγραμμα ασχολούμενο με την κοσμογονία, την φυσική, την αστροφυσική, την αστρονομία κλπ., που να μην κάνει επωνύμως μνεία στην φιλοσοφική σκέψη του Ελεάτη φιλοσόφου Παρμενίδη, επειδή ο μύστης αυτός κατόρθωσε να διεισδύσει στην ουσία του Ενός και του Όντος και να καθορίσει με την υπερλογική του τους κανόνες από τους οποίους διέπεται το σύμπαν - όχι τεχνοκρατικά - τουλάχιστον όπως αυτοί οι κανόνες γίνονται αντιληπτοί από την ανθρώπινη λογική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ, ΕΔΩ.

Ο "Κώδικας Παρμενίδης" αποθεώνει την ανθρώπινη λογική και ωθεί τον άνθρωπο στο να κατανοήσει εναργώς ποιος επί τέλους μπορεί να είναι ο Θεός και ποιο το μυστικό της δημιουργίας. Το βιβλίο αυτό συγκρίνει τις βασικώτερες σημαντικές αντιλήψεις γύρω από την δημιουργία του σύμπαντος, τις όποιες θέτει υπό την κρίση και την βάσανο της Παρμενίδειας υπερλογικής, που αποτελεί πλέον τον χρυσό κανόνα οποιασδήποτε νεώτερης θεωρίας, συμπεριλαμβανομένων των θεωριών της υπερσυμμετρίας, των χορδών, ακόμη και της ουτοπικής επί του παρόντος θεωρίας των πάντων.

Περιεχόμενα:

ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Μήπως οι άταφοι είναι Θεοί;

Οι κυνηγοί της αλήθειας

Στους λειμώνες του Θεού

Στο κέλυφος του Θεού

Το πείραμα ATLAS και η σκέψη του Παρμενίδη

Η Παρμενίδεια δεξαμενή σκέψεως

Αντιστοίχιση θεωρητικών αντιλήψεων

Βιβλιογραφία.

ΔΕΙΤΕ την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στην ΕΣΗΕΑ, ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: Ἐκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ, Ιωάννoυ Χρ. Γιαννάκενα, Χαρ. Τρικούπη 14, Τ.Κ. 106 79 Αθήναι, τηλ.: 210-36.28.976, 210-64.40.021, Τοτ.: 210-36.38.435 και στην ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 27.6.2021.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΘΕΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΚΑΣ, κοσμογονια, φυσικη, αστροφυσικη, αστρονομια, φιλοσοφια, Ελεατης φιλοσοφος Παρμενιδης, Εν, Ον, οντος, υπερλογικη, λογικη, συμπαν, ανθρωπος Ελεα, μυστικο, δημιουργια, βιβλιο Παρμενιδεια υπερλογικη, θεωρια, υπερσυμμετρια, χορδων, χορδη, χορδες, ουτοπια, θεωρια των παντων, αταφοι Θεοι, αταφος, αληθεια, λειμωνας, κελυφος, πειραμα ΑΤΛΑΣ, ATLAS, σκεψη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ