Έκρυψαν πτώση διαστρικού αντικειμένου! Ήταν το πρώτο διαστρικό αντικείμενο, που ανιχνεύθηκε στο Ηλιακό μας Σύστημα!!!

Έκρυψαν πτώση
διαστρικού αντικειμένου! 
Ήταν το πρώτο διαστρικό αντικείμενο,
που ανιχνεύθηκε στο Ηλιακό μας Σύστημα!!! 

Του Γιώργου Λεκάκη

Τα αποχαρακτηρισμένα δεδομένα / στοιχεία της αμερικανικής κυβέρνησης επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός μετεωρίτης, που ανεφλέγη στους ουρανούς, επάνω από την Παπούα Νέα Γουινέα το 2014, προήλθε από πολύ πέρα από το ηλιακό μας σύστημα!

Το 2019, οι ερευνητές υποστήριξαν ότι η υψηλή ταχύτητα και η τροχιά του αντικειμένου δηλώνουν ότι προέρχεται από ένα «άλλο αστρικό σύστημα».

Ωστόσο, η μελέτη δεν εξετάστηκε ποτέ από ομοτίμους, επειδή τα δεδομένα που απαιτούνται για την επαλήθευση των υπολογισμών… ταξινομήθηκαν σε αρχεία.

Η επιβεβαίωση όμως αυτή από αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ καθιστά αυτόν τον μετεωρίτη, το πρώτο διαστρικό αντικείμενο, που ανιχνεύθηκε στο Ηλιακό μας Σύστημα, ωθώντας τους επιστήμονες να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναζήτησης θραυσμάτων του αντικειμένου, που θα μπορούσαν να έχουν εγκατασταθεί τώρα πια στον πυθμένα της θάλασσας, αλλά και τις συνέπειές τους…

ΠΗΓΗ: Br. Specktor «An interstellar object exploded over Earth in 2014, declassified government data reveal - Classified data prevented scientists from verifying their discovery for 3 years», live science, ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 11.4.2022.

πτωση διαστρικος βραχος διαστρικο αντικειμενο, Ηλιακο Συστημα αποχαρακτηρισμενα δεδομενα / στοιχεια αμερικανικη κυβερνηση ηπα μετεωριτης, ουρανος, Παπουα Νεα Γουινεα 2014, 2019, υψηλη ταχυτητα τροχια αστρικο συστημα, αρχειο Ηλιος πυθμενας θαλασσα συνεπεια interstellar object Earth declassified government data Classified
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ