Εκδηλώσεις της Εταιρείας Διερεύνησης της Αρχαιοελληνικής και Βυζαντινής Τεχνολογίας

Εκδηλώσεις της Εταιρείας
Διερεύνησης της Αρχαιοελληνικής
και Βυζαντινής Τεχνολογίας

Η Εταιρεία Διερεύνησης Αρχαιοελληνικής και Βυζαντινής Τεχνολογίας (ΕΔΑΒυΤ) στην αίθουσα του Συλλόγου των Αθηναίων για το 2022 έχει προγραμματίσει τις εξής εκδηλώσεις:

1.- Τάσιος Θεοδόσιος «Χαρακτηριστικά μελέτης και κατασκευής δημοσίων έργων στην αρχαία Ελλάδα», την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, και 

2.- Παλυβού Κλαίρη «Ακρωτήρι Θήρας, Ξεστή 3: η θαυμαστή οικοδομική τεχνολογία της Ύστερης Εποχής του Χαλκού», την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022.

ΚΕΙΜΕΝΑ ομιλητών στην ΕΔΑΒΥΤ, ΕΔΩ.

Η εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία µε τον Σύλλογο των Αθηναίων, στην αίθουσα του Συλλόγου των Αθηναίων επί της οδού Κέκροπος 10, 10558 Πλάκα. Ώρα έναρξης 18:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η παρουσία Μελών και Φίλων της ΕΔΑΒΥΤ είναι χαρά για όλους-µας, ανεβάζει δε και τη στάθμη των παραγωγικών συζητήσεων που επακολουθούν κάθε ομιλίας.

Οι εκδηλώσεις μαγνητοσκοπούνται και αναρτώνται στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ:  ΕΔΑΒυΤ, Διεύθυνση: Λέκκα 23-25, Αθήνα 10562, e-mail: edabyt.tee@gmail.com και edabyt.tee.1@gmail.com, τηλέφωνο Επικοινωνίας (0030)-6973.304141. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 20.10.2022.



ΔΕΙΤΕ: Ομιλίες για την Αρχαία Τεχνολογία μαγνητοσκοπημένες από το Ίδρυμα Μποδοσάκη ΕΔΩ.

Εκδηλώσεις της Εταιρείας Διερεύνησης Αρχαιοελληνικής και Βυζαντινής Τεχνολογίας (ΕΔΑΒΥΤ) - ΕΔΩ.

Εκδηλωσεις Εταιρεια Διερευνησης της Αρχαιοελληνικης και Βυζαντινης Τεχνολογιας Αρχαιοελληνικη και Βυζαντινη Τεχνολογια ΕΔΑΒυΤ Τασιος Χαρακτηριστικα μελετη και κατασκευη δημοσια εργα αρχαια Ελλαδα, Παλυβου Ακρωτηρι Θηρας, Ξεστη 3 θαυμαστη οικοδομικη τεχνολογια υστερη Εποχη του Χαλκου θηρα σαντορινη Αρχαια ελληνικη οικοδομη Συλλογος των Αθηναιων ιδρυμα Μποδοσακη Μποδοσακης ΕΔΑΒυΤ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ