Το ΤΡΙΗΜΕΡΟ της ΑΠΟΚΡΙΑΣ ξεκινά το ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΟΥΦΑΣ στα ΜΕΤΕΩΡΑ

Το ΤΡΙΗΜΕΡΟ της ΑΠΟΚΡΙΑΣ
ξεκινά το ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΟΥΦΑΣ
στα ΜΕΤΕΩΡΑ

Στο τέλος Φεβρουαρίου ξεκινά φέτος η περίοδος του Κυνηγιού Τρούφας στα Μετέωρα. Το τριήμερο της Αποκριάς, αλλά και η μεγάλη ζήτηση, έφεραν την έναρξη του κυνηγιού μερικές ημέρες νωρίτερα από το συνηθισμένο. Έτσι οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν να λάβουν μέρος στα πρώτα Κυνήγια Τρούφας που διοργανώνονται στις 26 & 27 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ του ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΔΩ.
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, που διοργανώνει αυτή την εξαιρετική εμπειρία στα δάση της περιοχής, υπόσχεται αξέχαστες στιγμές, τόσο κατά τη διάρκεια της εύρεσης του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού, από εξειδικευμένα σκυλιά, όσο και κατά τη διάρκεια του γεύματος με τρουφομακαρονάδα...

...που μαγειρεύεται επί τόπου, μέσα στο δάσος, με τις τρούφες που λίγο πριν είχαν βρει τα τρουφόσκυλα.

Ειδικότερα το Κυνήγι Τρούφας περιλαμβάνει:

1.                      Κυνήγι Τρούφας στο δάσος με ειδικά εκπαιδευμένα τρουφόσκυλα

2.                      Γευσιγνωσία μανιταριών στο δάσος

3.                      Μαγείρεμα και γεύμα τρουφομακαρονάδας στο δάσος

4.                      Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο

Στο Κυνήγι Τρούφας μπορούν να συμμετέχουν οι πάντες, ανεξαρτήτου ηλικίας, είτε με γκρουπ, είτε με σχολεία, είτε ως μεμονωμένοι επισκέπτες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επίσης το Μουσείο παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης της δράσης privé αλλά και με έξτρα παροχές στο privé premium πακέτο.

Το βίντεο της δράσης ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες https://meteoramuseum.gr/ https://www.trufflehunting.net/, στο info@meteoramuseum.gr και στο τηλ.: 24320-24.959.

ΠΗΓΗΜουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 20.2.2023.


ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ καλαμπακας τρικκαλων τρικαλων τρικκαλα τρικαλα καλαμπακα Φεβρουαριος Τρουφα Μουσειο Φυσικης Ιστοριας Μετεωρων και Μουσειο Μανιταριων, δασος υπογειο μανιταρι σκυλι γευμα τρουφομακαροναδα, τρουφοσκυλο γευσιγνωσια μανιταρια μαγειρεμα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ