Αντιόπη Χαμουρτιάδου - Domino Effect

Αντιόπη Χαμουρτιάδου

Domino Effect

Η Αντιόπη Χαμουρτιάδου - κόρη του σπουδαίου λαϊκού μουσικοσυνθέτη Τάσου Χαμουρτιάδη - δραστηριοποιείται στον τομέα της μουσικής και ιδιαίτερα στις κινηματογραφικές τηλεοπτικές παραγωγές. Οι συνθέσεις της χαρακτηρίζονται από ένα πνεύμα μινιμαλιστικών, νεοκλασικών μοτίβων με επιρροές από την κλασική μουσική.

Η συνεχή της θέληση να συνθέτει μουσική σε συνδυασμό με το σύνολο των εμπειριών της τη βοήθησαν να βρει μια λύση στο αδιέξοδό της.

Το cd Domino Effect εκφράζει απόλυτα την προσωπικότητά της και την ψυχοσύνθεση της. Το πιάνο είναι το βασικό στοιχείο της μουσικής της αποτυπώνοντας τη “στιγμή” από τη θέση του παρατηρητή.

Ο απώτερος στόχος της είναι κάθε ακροατής να βιώσει τη δική του “στιγμή” . Ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη μουσική ωστόσο δεν θα αλλάξει το σκοπό. Το φαινόμενο ντόμινο δηλώνει ότι όταν κάνουμε μια αλλαγή σε μία συμπεριφορά προκαλούμε αυτόματα μια αλυσιδωτή αντίδραση. Το άλμπουμ Domino Effect είναι η δική της μουσική αντίδραση.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 2.6.2023.

Αντιόπη Χαμουρτιάδου - Domino Effect

 

Αντιοπη Χαμουρτιαδου μουσικη κινηματογραφος τηλεοραση συνθεση μινιμαλιστικο, νεοκλασσικο μοτιβο κλασικη μουσικη εμπειρια αδιεξοδο τεχνικη σκοπος φαινομενο ντομινο αλλαγη αυτοματισμος αλυσιδωτη αντιδραση αντιδραση τζαζ jazz λαικος μουσικοσυνθετης Χαμουρτιαδης
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ