«Η αληθής ιστορία ενός αντιλήψιμου σύμπαντος» - του Χ. Κουτσιαύτη

«Η αληθής ιστορία
ενός αντιλήψιμου σύμπαντος»
- του Χάρη Κουτσιαύτη

Το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου του 2023, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερευνητές στο πεδίο της έρευνας για το εξωγήινο ζήτημα, ο Χάρης Κουτσιαύτης, μετά από μια πολυετή συλλογή πληροφοριών για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω, ανακοίνωνε την δημιουργία ενός βιβλίου που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που γνωρίζετε το Σύμπαν έως σήμερα: «Η ΑΛΗΘΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ» δεν είναι απλά ένα αποκαλυπτικό σύγγραμμα σε κάθε σελίδα του, αλλά ένα βιβλίο εκλαϊκευμένης επιστήμης που μπορεί να κατανοήσει ο καθένας (κι ο πιο αρχάριος σε αυτά), ένα νέο ταξείδι στο αντιλήψιμο σύμπαν με στοιχεία, αποδείξεις, και χωρίς τις προκαταλήψεις ή τα όρια που θέτει η σημερινή αμφιβολία που επικρατεί στους κλάδους της Αστρονομίας.

Στην «ΑΛΗΘΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ» ο συγγραφέας ξεκινά τη διήγηση του από τα βάθη της ιστορίας, εκεί που η μυθολογία συγκλίνει με την ιστορικότητα των καταγραφών, ταξειδεύει στον Μεσαίωνα, την Αναγέννηση, και φθάνει στο σήμερα για να σας ταξιδέψει - με το νου σας για διαστημόπλοιο - στα πέρα τα του αντιλήψιμου (και όχι του παρατηρήσιμου) οικοδομήματος που μας περιβάλλει. Γυρνώντας πίσω από αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι γνώσεων, ο συγγραφέας σας μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του περί Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Κοσμολογίας και Αστροβιολογίας, σε απλή γλώσσα, όχι μόνο για να γνωρίσετε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα άλλα και να μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις γνώσεις μέσα από τον δικό σας λόγο, στους φίλους σας που νομίζουν ακόμα ότι... ο ήλιος είναι κίτρινος και οι αποστάσεις δεν καλύπτονται.



Περιγραφή οπισθόφυλλου:

 Βρισκόμαστε στον 21ο Γρηγοριανό αιώνα μετά από 37.000 χρόνια τεχνολογικής προόδου ως πολιτισμός κι οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην έχουν την παραμικρή ιδέα για το πώς θα μπορούσαν να συγκροτήσουν αυτή τη μεγάλη ενοποιητική θεωρία η οποία θα τους οδηγούσε πιο κοντά στην κατανόηση της σκέψης του Δημιουργού. Κι αυτό γιατί υπήρξαν συγκεκριμένες στιγμές που καθόρισαν την αντιλήψιμη πραγματικότητα και λογική που όρισαν τις σημερινές επιστήμες της Αστρονομίας και της Αστροφυσικής.

 Οπότε, αν καταφέρουμε να παραμερίσουμε όλους αυτούς τους ψυχολογικούς, ηθικούς, θρησκευτικούς και κοινωνικούς παράγοντες που συνέβαλαν όταν γράφονταν αυτές οι επιστήμες ανά τους αιώνες, μόνο τότε θα μπορέσουμε να απομονώσουμε τη μία και μοναδική πληροφορία που υπάρχει και μπορεί να μας οδηγήσει σε νέους δρόμους για την κατανόηση της γιγάντιας κοσμικής μηχανικής που εκκίνησε μία υπέρτατη εξωχωροχρονική νοημοσύνη. Για να το επιχειρήσουμε όμως αυτό θα πρέπει να μελετήσουμε ξανά την ιστορία, χωρίς προκαταλήψεις, αξιολογώντας για ακόμα μια φορά το σύνολο των αρεστών και μη αρεστών πληροφοριών, ξεκινώντας από την Αρχή… «Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς. καὶ εἶδεν ὁ Θεὸς τὸ φῶς, ὅτι καλόν· καὶ διεχώρισεν ὁ Θεὸς ἀνὰ μέσον τοῦ φωτὸς καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σκότους» – ΓΕΝΕΣΙΣ 1,3.

Κυκλοφορεί από τον ελληνικό ερευνητικό οργανισμό GRDiscovery.

ΠΗΓΗGRDiscovery. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 8.8.2023.

ελληνας ερευνητης ερευνα εξωγηινο ζητημα, Κουτσιαυτης, βιβλιο Συμπαν ΑΝΤΙΛΗΨΗ αστρονομια μυθολογια ιστορια Μεσαιωνας, Αναγεννηση, διαστημοπλοιο αντιληψιμο παρατηρησιμο οικοδομημα αστροφυσικη Κοσμολογια Αστροβιολογια ηλιος εξωγηινοι εξωγηινη ζωη κοσμικη μηχανικη εξωχωροχρονικη νοημοσυνη και ειπεν ο Θεος· γενηθητω φως· και εγενετο φως. και ειδεν ο Θεος το φως, οτι καλον· και διεχωρισεν ο Θεος ανα μεσον του φωτος και ανα μεσον του σκοτους ΓΕΝΕΣΙΣ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ