"Έφυγε" ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Παναγιωτίδης

"Έφυγε" ο ποδοσφαιριστής
Στέλιος Παναγιωτίδης  


Ο Στέλιος Παναγιωτίδης ποδοσφαιριστής του ιστορικού συλλόγου της Α.Ε. Ελευθερούπολης, μεσουράνησε τη 10ετία του 1960 ως παίκτης πλέον του Παναθηναϊκού, στην θέση του δεξιού εξτρέμ, συμβάλλοντας σημαντικά στις κατακτήσεις τίτλων με την πράσινη ενδεκάδα και αναδεικνυόμενος εκ των βασικών της σκόρερς.
Υπήρξε ίσως και ο τελευταίος των μεγάλων ποδοσφαιριστών της Νέας Ιωνίας (Μαρόπουλος, Τζανετής, Ξένος, Μάγειρας, Ρίμπας, Πανάκης, Σκευοφύλαξ,), οι οποίοι έγραψαν με την προσφορά τους στο αγώνισμα ιστορία και έχουν φύγει από την ζωή.
Ο Στέλιος υπήρξε πάντα ένας σεμνός και συνεπής άνθρωπος του αθλητισμού, χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να έχει και να εκφράζει απόψεις για τον αγώνα των λαϊκών στρωμάτων, υπηρετώντας τις αγωνιστικές ιδέες της οικογένειάς του, δεδομένου ότι αρκετά μέλη της θυσιάστηκαν γι’ αυτές, όπως ο μεγαλύτερος αδελφός του Γιάννης.
Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) του Δήμου Νέας Ιωνίας με το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του Στέλιου Παναγιωτίδη, σπεύδει να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Στέλιος Παναγιωτίδης θα ζει πάντα στην μνήμη όλων των Ιωνιωτών.

                                                                               Ν. Ιωνία,  18  Μαΐου 2017
Για το Διοικ. Συμβούλιο
                                                                                            Ο Πρόεδρος

                                                                            ΛΟΥΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ