Εθελοντικές ομάδες πολιτών και ΜΚΟ - ραδιοφωνική εκπομπή

Εθελοντικές ομάδες πολιτών
και ΜΚΟ

Καλεσμένος   στην   εκπομπή  των  Γ. Λεκάκη - Α. Μαζαράκη, 
ο μηχανικός  βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής  και δρ. Χωροταξίας,
Κώστας Στεφάνου Τσίπηρας.

Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον  "901" τα μεσάνυχτα της 2.5.2017.



Επιμέλεια: Ρ. Λανέ. Ηχοληψία: Χρ. Αγγελάκη.
Επεξεργασία εικόνας - ήχου: Π. Μπανταλάκης.

1977-2017, 40 χρόνια ομάδες, πρωτοβουλίες ενεργών πολιτών, για το καλό της κοινωνίας, και της πατρίδας μας, και όχι για την τσέπη μας, η, για να πολιτευθούμε...
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΥΤΟ-ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΚΛΠ.
Δεν κερδίζουμε δεκάρα, από τις  πεζοπορικές εκδηλώσεις μας, μοιραζόμαστε τα έξοδα, και αυτό είναι όλο!
Από το μακρυνό 1977, οπότε και ιδρύσαμε στον ΕΟΣ-Αθηνών, την ΟΜ-ΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ, μέχρι το... 2017, και αν θέλετε, θα συνεχίσουμε...
Η συλλογική πρότασή μας, ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ, είναι η ελληνική απάντηση, στους αισχρούς παγκοσμιοποιητές, και στις ψευδο-περιβαλλοντικές, ψευδο-φιλανθρωπικές, ψευδο και δήθεν Μ.Κ.Ο, που υποστηρίζουν, και που κοροΐδεύουν και τον ελληνικό λαό.
Ο μέγιστος Σωκράτης δίδασκε δωρεάν, φιλοσοφία.
Ο Ευγένιος Γιαννούλης ο Αιτωλός, ομοίως, γράμματα, τον καιρό της τουρκοκρατίας.
Εμείς περπατάμε, γνωρίζοντάς σας, αφιλοκερδώς, την πραγματική Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της.
Σιτίζουμε από το υστέρημα μας, και όχι από βρώμικα χρήματα, τους αστέγους, και καταγγέλλουμε, τους υπεύθυνους, για την στρατιά, των 24.000 συνανθρώπων μας, που κοιμούνται στους δρόμους,μέσω της ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ.

Προβάλλουμε και υποστηρίζουμε την αριστοτελική φιλοσοφία ,και την Άμεση Δημοκρατία, μέσω της διαδικτυακής ΟΜΑΔΑΣ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ", τον λαϊκό μας πολιτισμό, μέσα από την αγάπη, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ, την υγιεινή διατροφή, μέσω της ΟΜΑΔΑΣ "ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", την βιοκλιματική αρχιτεκτονική, την οικολογική δόμηση και την γεωβιολογία, μέσω του ΣΟΛΑΡ - ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, με εκατοντάδες δωρεάν μετρήσεις σε σπίτια καρκινοπαθών, και παροχή δωρεάν αρχιτεκτονικών σχεδίων παθητικών κτηρίων, την ομάδα μνήμης του αλησμόνητου περιοδικού της δεκαετίας του 1980, για τα δικαιώματα των ζώων, ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, κλπ., κλπ.
Κ. Στ. Τσίπηρας.
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ