Το παραδοσιακό και μοναδικό γαλακτομπούρεκο
της Καντάνου Χανίων
Η Κάντανος του Σελίνου είναι φημισμένη ΚΑΙ για το γαλακτομπούρεκο
και την αμυγδαλόπαστα που φτιάχνεται παραδοσιακά εκεί...
Βρεθήκαμε στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του Γιάννη Κοντεκάκη...
ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του Γιώργου Λεκάκη,
και την αμυγδαλόπαστα που φτιάχνεται παραδοσιακά εκεί...
Βρεθήκαμε στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του Γιάννη Κοντεκάκη...
ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του Γιώργου Λεκάκη,
από την Κάντανο Σελίνου, του νομού Χανίων της Κρήτης,
από τις ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ:
ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook