Πρώτο βιβλίο ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού

Πρώτο βιβλίο
ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού


Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα παρουσιάζουμε το 1ο μας βιβλίο επί του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού.
Με αυτό το βιβλίο αποδεικνύουμε ξεκάθαρα ότι η Άμεση Δημοκρατία είναι εφικτή και εφαρμόσιμη σε κρατικό επίπεδο.
Αποδεικνύουμε ότι τα άλυτα προβλήματα του τωρινού συστήματος δεν υφίστανται σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας σε συνδυασμό με την κοινωνική διάταξη του Ανθρωποκεντρισμού.
Αποδεικνύουμε ότι οι ανεφάρμοστες δήθεν ουτοπίες του τωρινού συστήματος και κάθε ενσάρκωσης του (νυν και προηγούμενης) είναι η απλή δεδομένη πραγματικότητα και καθημερινότητα του κάθε Πολίτη σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας με Ανθρωποκεντρισμό.
Αποδεικνύουμε ότι τα πράγματα είναι απλά και πρακτικά και όχι μυστηριώδη, ανεξέλεγκτα και πολύπλοκα αν το σύστημα είναι το κατάλληλο για τις ανάγκες και στόχους του μέσου Πολίτη.

ΔΕΙΤΕ το βιβλίο είτε στον ιστοχώρο του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού (www.greekdirectdemocracy.com) είτε στον ιστοχώρο του εκδοτικού οίκου (www.mindpower.gr).

Όπως στην πραγματική 3η Σεπτεμβρίου του 1843 απαιτήσαμε να περάσει το Κράτος μας στο επόμενο στάδιο της τότε εποχής, έτσι τώρα, εν έτει 2017 έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσουμε και κατόπιν να φέρουμε το επόμενο εξελικτικό στάδιο της σύγχρονης πολιτισμένης κοινωνίας και εποχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το βιβλίο και ό,τι σχετικό στο tantz.aerine@gmail.com & olgayeri@gmail.com.


Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου.

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ