Αστροναύτες κ.ά. μιλούν για ΑΤΙΑ - βίντεο

Αστροναύτες και άλλοι
μιλούν για ΑΤΙΑ

Είναι μεγάλος ο κατάλογος των αστροναυτών που μιλούν για ΑΤΙΑ / UFO, καθώς και για έξυπνους εξωγήινους πολιτισμούς που επισκέπτονται ή έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας…

Σε αυτούς προστέθηκε ο αστροναύτης του «Απόλλωνα 14», δρ. Edgar Mitchell, που είπε ότι «έχουν καταρριφθεί σκάφη και σώματα έχουν ανακτηθεί»…

ΔΕΙΤΕ τι είπε και ο Al Worden:




Apollo 15 Pilot Joins the Long List of Astronauts to Tell the WorldAbout ‘Alien’ Visitation.


Αποχαρακτηρισμένο μυστικό έγγραφο, που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της CIA με τίτλο "Τηλεφωνική συνομιλία με τον δρ. John A. Wheeler "δείχνει πως η CIA προσπαθούσε να τον στρατολογήσει για να εξετάσει «το πρόβλημα των ιπτάμενων δίσκων»! Ήδη από το 1953 η CIA εξετάζει τα UFOs και στρατολογεί κορυφαία μυαλά του κόσμου για να τα μελετήσει.

Άλλο μη ταξινομημένο έγγραφο περιγράφει πώς η μυστική υπηρεσία της Αμερικής, CIA, έχει μακρά ιστορία στο να διαθέτει πόρους προς μελέτη του φαινομένου των ΑΤΙΑ, καθώς και να καταβάλλει προσπάθειες για να διερευνήσει ποιες άλλες χώρες το γνωρίζουν.

ΔΕΙΤΕ επίσης:
Jacques Vallee, Contact Learning from Outer Space.

ΔΕΙΤΕ επίσης:
Τον γερουσιαστή Barry Goldwater, πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας. Και τι λέει στον στον Curtis Lemay για τα UFOs.



ΔΕΙΤΕ επίσης:
Φάκελος Ρόσγουελ.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ, ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΑΤΙΑ, ΟΥΦΟ, ΡΟΣΓΟΥΕΛ, UFO, Roswell, Apollo, Απολλων
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ